1 (39)

Цветанов и Вълнев призоваха едноличното управление в страната да бъде спряно

 

Двамата посетиха Стара Загора

Отборът ни е от знаещи и можещи хора, професионалисти, успели в своите професии. Основното послание на ПП „Републиканци за България“ е „За държава с правила“.

Искаме да се направят реформи и да няма еднолично управление, защото не е нормално всички институции да бъдат подчинени само на един човек. По този начин е невъзможно да се покрие целият спектър от проблеми, коментира в Стара Загора председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

„Искаме силен парламент и умно управление, да няма послушни хора. В момента Борисов се разпорежда с абсолютно всичко. Само преди 20 дни разпореди на здравния министър, без да се съобрази с експертизата на лекарите, да направи либерален режима за заведенията, но 10 дни по-късно каза: „Стоп, всичко се затваря!“. Кой пое щетите за тези хора, имаше ли мерки за бизнеса, попита Цветанов и допълни, че парите се раздават от една джипка, без реална подкрепа за бизнеса.

„Бизнесът иска да се спре натиска от държавата и рекета. Настояваме за върховенство на закона и електронно управление, което е ключът за успеха“, заяви Павел Вълнев.

Цветанов допълни, че трябва да има алтернативни и неотложни решения по отношение на комплекса „Марица изток“. „Отрасълът трябва да се преструктурира с проекти на база други източници на електроенергия, които да предложим на европейската комисия.

За голямо съжаление страната ни абдикира от този проблем, но нашите експерти могат да дадат правилното решение. Трябва да бъдем надежден, коректен и последователен партньор, част от силния Европейски съюз, но и да имаме стратегическо партньорство със Съединените щати“, каза Цветан Цветанов.

6 (3)Според зам.-председателят на ПП „Републиканци за България“ Павел Вълнев са необходими  незабавни мерки за стабилизиране на бизнеса в страната, който по думите му е „натискан и малтретиран, без значение дали е регионален или национален“.

По думите му чрез  въвеждане на електронно управление ще отпаднат административни служители и ще се намали бюрокрация. „Това ще облекчи бизнеса. Без него няма как да има работеща икономика. Само със силен бизнес ще има пари за пътища, социална политика, здравеопазване и др. Ако не се предприемат незабавни мерки ще има масови фалити“, категоричен е Вълнев.

„В 21 век, 2021 година, в неделя всеки ще се спре на №21 в бюлетината“, каза Цветанов и пожела успех на кандидатите за народни представители от 27 МИР.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


 • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

6 thoughts on “Цветанов и Вълнев призоваха едноличното управление в страната да бъде спряно

 1. Joy

  Всички искаме силен парламент и умно управление! Успех!

  Reply
 2. Шломо

  Кайно време е да има промяна и това са Републиканци

  Reply
 3. Stan

  Налага се да спрем джипката. Иначе рискуваме катастрофа. 21!

  Reply
 4. Kaiser Souze

  Гласуваме в неделя за хората на Вълнев! Успех!

  Reply
 5. ALP

  В неделя трябва да се гласува, за да се спре това управление.

  Reply
 6. Boqn

  Едноличното управление е пагубно за страната! Успех Републиканци!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *