Close up shot of Bulgarian Lev money banknotes

„Агрион“ със свой представител за Несебър и региона

От 1 март 2019 година „Агрион“  има свой представител и  в Несебър.

За контакти :тел: 0554-4 21 04,моб. 0898 34 99 10 и

E-mail- k_kosev@abv.bg

====================

thumb_850x560_5c7546fc7c290Една от най-честите причини за продажба на земеделска земя е необходимостта от свежи пари за посрещане на неотложни плащания. Това става ясно от проучване на „Агрион“ за  нагласите на собствениците на поземлени имоти. Собствениците и наследниците се решават на сделка, също така, ако им предстои придобиване на друг имот, за организиране на сватба, за издръжка на студент или предстоящо заминаване в чужбина.

Голяма част от тях са склонни да продадат част от имотите си, вместо да теглят кредит от банка и да ипотекират имотите си. Процедурата при продажба е много по-бърза и опростена, и спестява доста разходи на притежателите.

Според обобщените данни на брокерите на недвижими имоти, към момента за продажба са обявени около 870 хил. дка земя в цялата страна. Броят на собствениците, които искат да сключат сделка за притежаваната от тях земя, надхвърля 58 хил. души.

Проучването, направено от „Агрион“ показва, че водещият фактор при избора на купувач е сигурността на сделката и бързото й реализиране. Повечето собственици на земя предпочитат потенциалният купувач да е българска компания, която е доказала във времето, че е добър стопанин и партньор и се грижи за земите, които управлява.

Над 75% от продавачите посочват именно „Агрион“ като предпочитан партньор при сделка. Компанията държи водеща позиция сред фирмите, чиито услуги собствениците на земя и продаващите биха ползвали. Тя е най-разпознаваемият бранд в земеделския бранш.

„Агрион“ предлага безплатна оценка на имотите и правни консултации по всички въпроси, свързани със собствеността, унаследяването и продажбата на земеделски имоти. Всеки, който желае да разбере пазарната стойност на земята, която притежава, може да посети някой от офисите на дружеството в страната или да пусне онлайн заявка за оценка на адрес https://www.agrion.bg/bg/request/sell.

Предвидена е и възможност собствениците на земя директно да поискат оферта от „Агрион“ за изкупуване на земята им. Компанията продължава да купува имоти в цялата страна, по ускорена процедура и на конкурентни цени.

Експертите на „Агрион“ прилагат индивидуален подход към всяко едно запитване за оценка на земеделска земя, за да гарантират прозрачна и адекватна цена. За разлика от други компании, ние не използваме метода на осреднената оценка за дадено землище, който изкривява ценообразуването, а формираме цената за всеки конкретния имот, в съответствие със специално създаден алгоритъм, включващ различни показатели.

Ние се ангажираме безплатно да съдействаме на собствениците на имоти при събирането на необходимите документи за сделка. Това спестява време и пари на притежателите, които в повечето случаи не са наясно откъде да ги набавят.
https://www.agrion.bg/bg/request/sell

==========================

От 1 март 2019 година „Агрион“ ще има свой представител и  в Несебър.За контакти :тел: 0554-4 21 04,моб. 0898 34 99 10 и

E-mail- k_kosev@abv.bg

Print Friendly

Автор: agrion.bg


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *