Още по темата

  • Валери Симеонов: Подложен съм на клеветническа кампания. Давам срок за извинение 24 ч.
    Преди 17 часа
  • Тома Биков: Репликите на Антон Тодоров и Валери Симеонов бяха неуместни шеги

Журналистът Георги Милков заяви в предаването „Събуди се“ по NOVA, че за Валери Симеонов и Антон Тодоров и за техните думи и поведение отговорност носи  единствено и само човекът, който ги е назначил – премиерът Бойко Борисов.

„Нека сега да излезе и да пусне един от хубавите си лафове”,

каза журналистът.  Относно ултиматума на вицепремиера Валери Симеонов към четири медии да му се извинят до 24 часа Милков заяви: „Бих изчакал хладнокръвно да минат 24 часа, за да видя какво ще се случи след това. Това ще е много интересен и забавен съдебен процес”.

Тодоров и Симеонов: Не сме заплашвали Виктор Николаев

Депутат към Виктор Николаев: Силни думи, ще ви изядат хляба

Симеонов: Всеки на някой е роднина, това не са „калинки“

„Валери Симеонов може да даде 24 часов ултиматум само в къщи,

не и на медиите”, добави журналистът, който е категоричен, че този случай не трябва да се забравя и да отмине за няколко дни.

„Трябва да има ясни политически последствия”, категоричен е той. По думите му трябва да чуем думите на премиера. „Това го касае пряко, а той мълчи. Може би обмисля готин лаф”, каза журналистът.

Според Милков това, което е публикувал Антон Тодоров е всичко друго, но не и извинение, след като нарича тези, които се възмущават от думите му „истерици“.

„Тези хора са се самозабравили и трябва да им го напомним“,

смята Милков.

Според него за случилото се имат вина и журналистите. „След като ядем лоша храна, нормално е да получим и инфаркт”, заяви той.