bg-bukmeikari (1)

Какво трябва да направят БГ букмейкърите, за да достигнат световните сайтове за залози

Българските онлайн букмейкъри, се стараят да се развиват, и да предоставят висококачествени услуги на клиентите си. Разбира се, това е много дълъг път, тъй като има какво да научим от световните лидери в бетинг индустрията.

На този етап можем да кажем, че нашенските сайтове не са по-лоши от тези на запад, но пък все още има какво да се желае. В следващите редове ще разгледаме идеите, които могат да се заимстват от чуждестранните хазартни оператори.

Нови методи за разплащане

 

Българските букита, които сайтът на Ефирбет разглежда подробно, могат да поработят върху разплащателните методи и да вкарат малко иновации. Ако погледнем към чужбина ще видим, че големите компании са предоставили опции за депозит и теглене на пари в цифрова валута. Клиентите имат на разположение платежни методи като Bitcoin, Litecoin, Ethereum и прочие криптовалути, за да задоволят желанията на потребителите. Тук трябва да се има предвид, че тези начини за депозиране и изтегляне на средства, са много удобни и анонимни.

Разбира се, могат да бъдат добавени и още електронни портфейли, освен стандартните за всички сайтове: Skrill, Neteller и ecoPayz. Те също предоставят възможност за бързи транзакации, без да е необходимо да се чакат дни, за да бъдат прехвърлени парите. В някои чужди сайтове, каквито са 1xBet, 22Bet, Betway и прочие, са поработили върху плащанията, и са дали много практични опции, като например PayPal за нареждане на парични преводи.

Разнообразни функции за играчите

 

Колкото по-интересни функции, се предлагат на играчите, толкова по-голям ще бъде интересът към залозите. Топ букмейкърите в световен мащаб, са предложили опции за частичен и автоматичен кешаут, за да позволят на клиентите си да настроят сумата, на която желаят залогът им да се затвори. При всички положения залагащите имат интерес към новостите.

В случай, че прибавим и изключително полезната опция за гледане на преки предавания на спортните срещи, ще можем да окомплектоваме един добре работещ сайт, който да получи повече внимание и съответно да съберете голяма клиентска маса, която да играе в него. Тук трябва да обясним, че този тип нововъведения не изискват голяма инвестиция на средства.

Още по-добра поддръжка

 

Не искаме да кажем, че поддръжката в БГ сайтовете за залози е лоша. Това обаче не означава, че няма какво да бъде подобрено. Така например, може да се използва повече персонал, който да обслужва клиентите чрез чат на живо или по телефона. Освен това, могат да се добавят помощни секции, където се разглеждат най-често задаваните въпроси на потребителите. Работа има, и ако бъде свършена много хора ще останат доволни.

В заключение

 

Ако сте играли при най-добрите букмейкъри в Европа и други части на света, със сигурност ще забележите, че отношението към играчите е на най-високо равнище. Компаниите се трудят усилено и предлагат още по-лесни плащания, модерни функции за залози, повече пазари и какво ли още не. Поддръжката пък е най-близкия приятел на играча и му помага за разрешаването на всякакви проблеми. На база на всичко това можем да заключим, че родните букита могат да вложат още старания, за да достигнат техните колеги и постиженията им.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *