home~RVA1Mt~JuM75P_j

ИК в КС: Господа конституционни съдии, …

 

g_chaldykovД-р Георги Чалдъков

 

                     Популизмът е последното убежище на негодника.

Самюъл Джонсън (1709-1784)

 

Конституционният съд (КС) ще реши на 27 юли 2018 г. дали подписаната от България „Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие“, накратко наричана Истанбулска конвенция  (ИК), съответства с Конституцията на Република България. Делото беше образувано, след като на 8 февруари тази година ГЕРБ поиска становището на КС за съответствие на ИК с българската Конституция. Така ГЕРБ – Ecce Boyko –  като Пилат Понтийски си изми ръцете пред народа, който НЕ иска узаконяването на ИК. Популизмът, този тиранин!

Господа конституционни съдии,

     Професор Даниел Вълчев се обърна към Вас със своето  „Правно мнение по конституционното дело за Истанбулската конвенция“ (вестник „Гласове“, 21 юли 2018).

Аз се обръщам към Вас с моето биосоциално мнение относно ИК.

Създаването на хипотези и концепции и придружаващите ги нови термини е проява на творческа дейност на човека. Нерядко обаче те целенасочено популяризират нехуманни идеи, превръщани в жестоки реалности. Например, евгеника, малтусианство, трансхуманизъм и сега – джендъризъм, който Съветът на Европа иска да наложи чрез ИК. В английския език – макар че често се използват взаимозаменяемо – има две думи за пол: sex (определен от биологичните гени) и gender (граматично „род“), определен от мемите – гени на културата и поведенческата психология; в този смисъл  думата gender е въведена от американските феминистки през хипарските години на 20-ти век. Повече е написано в книгата „Глобалната сексуална революция” на Габриеле Куби, части от която са преведени в списанието „Християнство и култура“ през 2015 г.

Намесата в биологичната същност на растенията (ГМО, генно модифицирани организми) и на човека (gender mainstreaming и джендър инженерство) достига опасни размери. ИК – по-точно Джендърската ИК (ДИК) – е поредна проява на диктатурата на суперлиберализма. Тя води до биосоциална и морална криза – не по-малко опасна от глобалното затопляне, глобалното затлъстяване и глобалния тероризъм. Навярно затова биоконсервативният учен Францис Фукуяма определя суперлиберализма като the most dangerous idea in the world.

Господа конституционни съдии,

ДИК е йезуитски криптирана с добри намерения за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие. ДИК е много вредна за България! Защото „тиранията се установява от твърде крайната  свобода, която поражда твърде голямо и твърде жестоко робство.“ – казва Платон  в диалозите, описани в „Държавата“.

Сексуалната ориентация  на човека се определя от биологични фактори – гените на мама и татко, структура на мозъка и ранно вътреутробно развитие, а не от „късното постмодерно общество“, в което трябва да свикваме да живеем според наши и западни суперлиберални интелектуалци и политици. Не бъркайте в душата на Бог и Природата – това руши традиционните ни семейни, национални и християнски ценности (вестник „168 часа“, 8 – 14 март 2018). За трансджендърна Европа (Transgender EuropeTGEU) няма място в България!

Обидно е, че в България шестват около 200 проджендърски НПО и разни евроемисари и ПЕС-ари, водени от СДС (Сергей Димитрович Станишев). Те са проводници на дехуманизацията на съвременното общество. На едни от най-отвратителните й прояви – легализирането на джендър практики и отвличането на деца от техните родители. Когато това се нарича „закрила на децата“, настъпва диктатурата на човешките права.

Хомосексуалните (ЛГБТИ – гей, лесбийки, бисексуални, трансджендъри и интерсексуални) са хетерофоби‚ сексуални ксенофоби – може би най-изявената проява на непонасяне на различните (хетерофобия). Л не понасят мъже‚ обичат жени‚ Г не понасят жени‚ обичат мъже. Кои тогава са по-нетолерантни към различните – хетерофобите или хомофобите, с други думи, Homo gender или Homo biological?

Възхвала на Българската православна църква, другите религиозни общности, лекарите, учителите, писателите и академиците, които са против ДИК. Вие и политиците трябва да се вслушвате в тях и в повечето български граждани. „Щом не вярвате на Бог и науката, какви политици и конституционни съдии сте Вие тогава?“ – перифраза от „Бесове“ на Ф.М. Достоевски.

Писмо от Великобритания

Ще се радвам да впишеш имената ни под Откритото писмо относно ДИК до Президента, Председателя на Народното Събрание и Министър-председателя на Република България. Давам ти и имената на децата. Те също не одобряват насаждането на gender ideology, пропагандата и приложението на която в западния свят е още по-фрапиращо, отколкото в България – при това от ранна детска възраст. Тук ние ясно виждаме плодовете на тази псевдотолерантност, дори сред съучениците на дъщерите ни. TransGENDER Europe is DANGER for BULGARIA!

GREVIO

„Полицейската“ група GREVIO (Group of Experts on Action against Violence against Women and Domestic Violence) е отговорна за прилагането на ДИК. Членовете на GREVIO имат много привилегии и имунитети по време на изпълнение на функциите си във всяка страна, приела ДИК. GREVIO е еквивалент на Barnevernet (Барневерн) – норвежката служба за закрила на децата. Дори само от това можете да се замислите за негативната връзка между суперлибералното и духовното в една обществено-политическа система.

ГЕРБ

      Чрез пропагандата си на ДИК, ГЕРБ и негови министри са съучастници на джендър инвазията в България. Ако те не се вслушат във Vox populi vox Dei, народът ще ги накаже на предсрочните избори. От политическа партия в патология ще се превърне ГЕРБ – пак ГЕРБ, но ГастроЕзофагеална Рефлуксна Болест. Трети пол или четвърто правителство, изберете сам,  господин министър-председател. За силата на една държава са необходими и обединение на народа, и независимост от Съвета на Европа.

Господа конституционни съдии,

      През октомври 2017 г. бе публикувана книгата на Кайл Харпър, озглавена „The Fate of Rome: Climate, Disease, and the End of an Empire“. Авторът обсъжда дали загиването на Римската империя е биологично явление? Наскоро учените изолираха ДНК на бактерията Yersinia pestis в някои от милионите жертви на  пандемиите от чума в Римската империя. (Асоциации с Корнелия Нинова са по избор на читателите.)

     А пандемията от джендърите? Gender-based Istanbul Convention delenda est! – ще повтаряме като Марк Катон в Римския Сенат, който завършвал речите си със Carthago delenda est! Докато през 146 г. пр. Хр. Картаген е разрушен от римските войски.

     Господа конституционни съдии, мислете европейски, действайте пробългарски.  От греховете на политици и съдии страдат поколенията. Още веднъж, ДИК е вредна (не само) за България – „когато има грях, държавите рухват“.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *