12f19bf0077f697410aafdf745fd87ca_big

Известен академик със смайващи разкрития за изчезването на нацията

 

Най-известният български антрополог и психолог акад. Петър Иванов направи смайващи разкрития за изчезването на нацията и психичното здраве на Каракачанов и Симеонов. Това се случи по време на предаването на евродепутата Николай Бареков „Презареди България”, което се излъчва всеки четвъртък от 22:00 часа по телевизия Евроком.

Експертът изнесе стряскащи факти. Той е категоричен, че през 2050 година българите ще сме под един милион. В демографски и социално-икономически план България е на последно място в света по всички показатели – смъртност,  раждаемост, изчезване на населението, подчерта акад. Иванов и направи ужасяващата констатация, че българският народ измира най-много и най-бързо от всички държави на планетата. България изчезва със скорост 220 души на ден или 80 000 на година, уточни той.

На въпрос  защо се наливат милиарди пари за здравеопазване, а нацията се топи скорострелно, акад. Петров отвърна, че вина за тази тенденция има единствено държавната политика. Позовавайки се на статистически данни, експертът заяви още, че ние сме най-болната нация не само в Европа, но и в света – първи по смъртност от сърдечносъдови и ракови заболявания (на всеки час  у нас умират по 11 души от рак или от сърце). В заключение на темата акад. Иванов обобщи, че тази статистика довежда до качествено изменение на населението и ситуацията у нас става все по- драматична.

Експертът направи и психопрофил на новите коалиционни партньори на Бойко Борисов. Пред зрителите на Евроком той изнесе повече от смайващи факти и посъветва Каракачанов и Сименонов  да обърнат по-сериозно внимание на своето душевно здраве. Според него симптомите, разкриващи наличието на тежки проблеми и у двамата, са очевидни – вербомания, митомания (страст към лъжа) ,твърдоглавие и т.н. Иванов оприличи на  класическото комедийно дуо Лаурел и Харди двамата вицепремиери .

Каракачанов сбъдна детската си мечта – да тропа денонощно по плаца. Така Бареков коментира заелия поста мистър на отбраната. От университета той влиза в редиците на Държавна сигурност (ДС), веднага след това става партиен секретар,а днес заема поста военен мистър, припомни евродепутатът биографията на Каракачанов . Акад. Петър Иванов е категоричен, че образът на бившия агент на ДС не се вписва в облика на военен министър. Експертът изрази съмнения и дали съратникът му – знаковият хотелиер Симеонов, на който Борисов възложи да отговаря за демографската криза, изобщо знае какво означава думата „деморафия”.

Бареков обвини т.н патриоти в кражба и опропастяване на идеята му за връщането на казармата. Той припомни в какво се е състояла тя – възстановяване на строителни войски и възраждане на трудовата повинност само за младите и  необразовани българи от всички етноси. Евродепутатът подчерта, че това, което днес Каракачанов иска да реализира, няма нищо общо с неговата концепция. По думите му той  иска да върне старата, ретроградна казарма, която очевидно ще „произвежда пушечно месо” в ерата на неконвенциалните средства.

Евродепутатът за пореден път в своето предаване изложи нагледен пример за тоталната безпринципност на коалиционните партньори на Борисов. От верни сателити на Москва те се превърнаха във върли поддръжници на евроатлантизма, заяви Бареков като подчерта, че този завой отново е продиктуван от огромните апетити за власт и пари на Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров.

По отношение на Москва, евродепутатът заяви, че възраждането на делегацията за сътрудничество ЕС-Русия е най-правилният ход на Европа. С огорчение той изтъкна обаче факта, че българското правителство няма позиция по този въпрос. От своя страна гостът в студиото заяви, че огромният парадокс се състои в това, че народът има категорично гледище по отношение на Русия, а властта няма позиция.

В новата рубрика в предаването „Часът на евродепутата” Бареков и госта му коментираха изборите във Франция. В тази връзка поведението на Борисов беше определено като шизофренично. Според евродепутата не е логично да поздравяваш либералите за победата докато се съвкупляваш политически със заклеймените от Европа патриоти. Той припомни и как именно единият от френските кандидати за президент Марин Льо Пен, чиято партия следва да е европейският еквивалент на патриотите,  в интервю за българско издание нагруби и се разграничи от българските националисти като ги определи като бивши комунисти и сателити на старата комунистическа система.

Формулата на управлението е всички на държавната трапеза. Така на финал Бареков описа започналия вече трети мандат на Бойко Борисов. По думите му в момента тече мощно разпределя на постове и в парламента, и в Министерски съвет.  Относно „седянката”, която организира Слави Трифонов в знак на протест пред парламента, евродепутат изрази съмнения, че няма безспорни факти затова, че шоумена работи в ползу роду. По думите му притесненията му са породени от това, че Трифонов не дава еднозначен отговор на въпроса няма ли най-голям интерес от действията му ПП ГЕРБ. Според него това е и причината, поради която демонстрациите му претърпяха провал. Ако този протест бъде насочен срещу цялото политическо статукво за кардинална промяна на политическата система и презареждането и с нови правила и хора, той би срещнал огромна подкрепа, пронозира Бареков.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      One thought on “Известен академик със смайващи разкрития за изчезването на нацията

      1. Георги Чалдъков

        O SANCTA SIMPLICITAS!

        Като state-of-the-science въвединие на темата за българската демострофа, този академик, презареждащият журналист, както и двамата патриотични министри е желателно да пречетат следното публисе, публикувано в книгата ми
        HOMO JANUS BULGARICUS. НАРОДОПСИХОЛОГИЯ И НАРОДОПАТОЛОГИЯ (НЕ САМО) НА БЪЛГАРИТЕ. Публисета и science-in-fiction. Издателство МС, Варна, 2017. стр. 251-252.

        БЪЛГАРСКАТА ПЕСЕН НА КОЗАТА
        110 117 : 365 = 302
        В комунистическа България е провеждан остър демоцид с мъчения и разстрели. Сега се провежда хроничен демоцид с бедност, неграмотност и нездравословен начин на жи-
        вот, водещи до болести и ранна смърт на демоса. По даннни на Световната здравна организация (СЗО) българите сме на първите места в света по смъртност от мозъчни инсулти, миокардни инфаркти и рак. По данни на Националния статистически институт от тези и други болести през 2015 г. са умрели 110 117 българи – един голям български град. От тях около 72 000
        – от инсулти и инфаркти, около 19 000 – от рак. През същата година обаче са родени значително по-малко деца – 65 950. Така предизвиканият (не естественият) спад на населението в България е 54 167 годишно от общо 7 милиона и 284 600 български граждани към 31 декември 2012 г.
        Като разделим 110 117 на 365, се получава 302 – ужас, толкова много хора умират всеки ден в България! А се раждат само 181 деца дневно. Така в България продължава песента на козата (гр. tragos – коза, aeidein – пея) – трагедия (tragoidia) – най-тревожното национално явление,
        което депутати, правителство и президент трябва спешно и дългосрочно да решават, за да преодолеем демострофата, в която Дамоклевият меч пада предимно на главите на българите – етносът, който дава името на страната.

        Reply

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *