IMG_6392

Бареков: Искат да фалират държавата, Костов им върши мръсната работа

 

Като български политик в Европа съм длъжен да задам въпроси към г-н Иван Костов, известен като Драгалевския Лаборант, и към задкулисието, което той представлява, във връзка с предложената от тях абсурдна и самоизключваща се идея – да кандидатстваме за Еврозоната и при неуспех да отменим валутния борд.
Оставям настрана шизофренната ситуация и питам г-н Иван Костов: от името на кого и #КОЙ  вие искате да фалирате държавата? Влизането в Еврозоната ще обрече на бедност тези 80 про цента от българското население, които с днешна дата едва свързват двата края или въобще не успяват. Излизането на България от валутния борд ще създаде предпоставка всичките ви фалирали бизнеспартньори да фалират държавата и банковата система и да си стопят дълговете.
Вашето предложение за нова монетарна политика на държавата ще развърже ръцете на самозабравилите се български политици, най-вече тези отляво и в националпопулисткия сектор. С две думи това означава печатане на пари, временно вдигане на доходите. Пенсиите ще станат 1000 лв, а след 6 месеца същите тези пенсии ще са скочили на 100 хил. лв, което ще бъде равно на 10 долара.

Г-н Костов, длъжен съм да ви попитам: от името на подсъдимите Огнян Донев, Иво Прокопиев, Цветан Василев ли искате да докарате България до сценария Виденов 2? Задавам същия въпрос към моите приятели Христо Иванов и Радан Кънев. Те защитават ли тези ваши идеи в политиката и готови ли са да ги приложат на практика, ако участват в дясноцентристко управление с патерици финансираните от Белград политически проекти?

Задавам въпрос и към бившия премиер Борисов: готов ли е в името на дясно обединение с патриотично-популистки оттенък да участва в последващото разграбване на държавата чрез печатане на пари и стопяване доходите и спестяванията на народа?

На финала ще ви дам пример с Дания, която също като България е малка държава, член на ЕС. Политиката на Дания е твърдо срещу емиграцията и твърдо срещу Еврозоната. Вследствие на това датската крона е една от най-стабилните валути в Европа, а стандартът на живот е много над средния в Европейския съюз.

 

Пресцентър 
ПП „Презареди БГ“

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *