655-402-agneta

ПАК ЧЕРВЕН КОД В ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА И МОРАЛ

 

g_chaldykovД-р Георги Чалдъков

Миналата година 75 депутати от ГЕРБ поискаха становището на Конституционния съд (КС) за съответствие на Истанбулската конвенция (ИК) с българската Конституция. Така ГЕРБ – Ecce Boyko Borisov, като Пилат Понтийски, си изми ръцете пред народа, който е против узаконяването на ИК.

Осем от дванадесетте членове на КС не постъпиха обаче като римския си колега и на 27 юли 2018 г. казаха, че ИК не съответства на Конституцията на РБ. Тогава написах „Възхвала на осемте“.*

След решението на КС помислих, че политическата и обществена „метеорология“ ще се поуспокои и оцветих картата на България в зелено – няма опасност от.връщането на ИК.

       Оказа се обаче, че така не мислят  проджендърските НПО, еврокомисарите, включително нашата-дигиталната, и ПЕС-арите, водени от СДС (Сергей Димитрович Станишев).

Така не мисли  и Парижката опера и балет, която отмени участието на младия и талантлив балетист Сергей Полунин, заради желанието му да шамаросва  педерастите.

И Харвардския университет и Cold Spring Harbor Laboratory в Ню Йорк, които отнеха всички почетни титли на 90-годишния нобелист Джеймс Уотсън –  един  от откривателите на структурата на ДНК.  Заради изявлението му: Гените причиняват разлика в интелигентността между белите и черните хора в тестовете за интелигентност“, направено в документалния филм American Masters: Decoding Watson, излъчен на 2 януари 2019 г.

И Международната организация на труда  с нейните „Препоръки за заетост и достоен труд за мир и устойчивост“.

И Американската психологична асоциация (АПА), която, прикрита от девиза си: „Насърчаване на психологията в полза на обществото и подобряване на живота на хората“, пропагандира, че да си мъж е вредно и затова момчетата трябва да се възпитават като момичета.**

И наши и западни суперлиберални интелектуалци, които натрапват, че трябва да свикваме да живеем в „късното постмодерно общество“, а не искат да знаят, че сексуалната ориентация на човека се определя от природни  фактори – гените на мама и татко, структура на мозъка и ранно вътреутробно развитие.

И ГЕРБ. Но от това печели БСП.

На всички тези, някой и да каже, че Адам е произлязъл от реброто на Ева, пак няма да се укротят.

Организацията на европейски метеорологични служби чрез Метеоаларм информира хората за състоянието на времето, като за това  използва цветна система от кодове върху картата на Европа: червено – най-висока степен на опасност, преминавайки през оранжево и жълто, до зелено – без опасност. Синият цвят не е включен в тази система.

*„Дами и Господа конституционни съдии, хвала Вам, че не позволихте узаконяването на джендърската ИК в България. Така Вие предпазвате обществото ни от диктатурата на суперлиберализма. Тя води до биосоциална и морална криза. Защото „Тиранията се установява от твърде крайната свобода, която поражда твърде голямо и твърде жестоко робство“ – както е написал Платон.

**За АПА и превъзпитаването пише повече в статията „Българският мъж получи два ритника“ на Валери Найденов, вестник „168 часа“, 24 – 30 януари 2109. В същия брой пише и за „Генералът роди момиченце“ – авторката иска да се използва женски род на съществителни, обозначаващи професии, които практикуват и жените, например, „премиерка“ и  „генералка“.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *