768x432ъуеооеуое

КС реши: ИК не отговаря на Конституцията!

ВЪЗХВАЛА НА ОСЕМТЕ

КС реши: ИК не отговаря на Конституцията!

 

Д-р Георги Чалдъков

Конституционно дело № 3/2018 г.беше образувано, след като 75 депутати отГЕРБ поискаха становището на Конституционния съд (КС) за съответствие на Истанбулската конвенция  (ИК) с българската Конституция. Така ГЕРБ – Ecce Boyko – като Пилат Понтийски, си изми ръцете пред народа, който е против узаконяването на ИК.

Осем от дванадесетте членове на КС не постъпихаобаче като римския си колега. ИК,подписана от Република България на 21 април2016 г., НЕ съответства на Конституцията – това решиКСна 27 юли 2018 г. Осем съдии са  „за“, четири – с „особено мнение“.Етокоисатранс-съдиите на КС: КонстантинПенчев,ФилипДимитров, РуменНенков иГеоргиАнгелов.

Дами и Господа конституционни съдии, хвала на осемте от Вас, които декодирахте крипотогенната същност на ИК, целящабрутална намеса в биологията на човека чрез узаконяването на джендъридеологията. ТакаВие предпазвате обществото ни отдиктатурата на суперлиберализмаи една от нейните „прайдови“, екстериоризирани изяви ЛГБТИ(гей, лесбийки, бисексуални, трансджендъри иинтерсексуални).

Тази диктатура води до биосоциална и морална криза на съвременното общество. Тя е the most dangerous idea in the world, както я диагностицира биоконсервативният учен Францис Фукуяма.А векове преди него Платон  каза: „тиранията се установяваот твърде крайната  свобода, която поражда твърде голямо и твърде жестоко робство.

Хвала Вам, че заявихте:„В Конституцията „биологичният пол „жена“ се свързва със социалната роля – „майка“, с „раждане“, с „акушерска помощ“. Накратко, понятието „пол“ се използва от конституционния законодател като единство от биологично детерминираното и социално конструираното. Социалното измерение в Конституцията не създава социален пол, независим от биологичния, както е предвидено в Конвенцията.И още: „традиционно човешкото общество се изгражда върху половата бинарност – тоест,съществуването на два противоположни пола, всеки от които е натоварен със специфични биологични и социални функции и отговорности“.

Това е в съгласие с мнениетона експертите по конституционно правопроф. Даниел Вълчев, проф. Пенчо Пенев,  проф. Пламен Киров,Георги Марков, Борислав Цеков и други. Смнението на Светия Синод на Българската православна църква и на другите религиозни общности. И с това на учители, професори, академици, лекари, учени…, арогантно наричани „мнозинство“ от един от транс-съдиите.

Следователно, (i) решението на КС означава, че ИК няма да влезе в Народното събрание, тъй като то не може да ратифицира противоконституционни международни договори, (ii)„полицейската“ група GREVIO ще бъде persona non grataв България, и (iii) Екатерина Захариева – правосъден министър през 2016 г. – е постъпила противоконституционно, като е подписала ИК от името на Република България.

Дами и Господа конституционни съдии,хвала Вам, че осъзнавате негативната връзка между суперлибералното и духовното в еднаобществено-политическа система. Хвала, че действатеpro bono publico– за съхраняването на нашите семейни и християнски ценности.

Умението да мислиш европейски-и-действаш пробългарски е привилегия на духовно  богати личности.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *