139 г

Гражданин на Обзор във Фейсбук:Нихилизмът няма да ни помогне да постигнем национално обединение

3684_137161066660505_6088085242276826955_n

                                                                                                         Кирил Коев

П Р И З И В

Уважаеми сънародници,обръщам се към всички родолюбиви българи да защитим националното си достойнство и да работим за създаване на обществена нетърпимост към проявите на вандалско отношение и поругаването на руските паметници у нас!

Нихилизмът днес няма да ни помогне да постигнем национално обединение и просперитет на милата ни родина – Майка България! Историческата памет изисква от всички нас да се отнасяме с уважение към всички ония,оставили костите си по нашите земи за освобождение от чуждо робство!

Най-силно важи това за руските войни,дали стотици хиляди жертви за сбъдването заветите на Левски,Ботев и хиляди други,за да я има днес България! Що се касае за съветските паметници,има десетки други законови средства за да може всеки да изрази мнение и да протестира,но,вандалщина по късни доби е проява на варварство и вандализъм,чужди на огромното мнозинство от българският народ!

Това свършиха и комунистическите ни управници,разрушили за една нощ паметника на Сталин в град Варна! На един фашистки диктатор Франко в Кралство Испания никой не руши паметниците! Изпитах срам,че,съм българин,когато преди няколко дни Министърът на външните работи,Сергей Лавров направи изявление,че,българите са шампиони по обругаване на руски паметници!

Не защитавам никоя политическа партия или движение,изразявам моята позиция като българин и ви моля,драги сънародници да подкрепите това мое начинание и да създадем обществена нетърпимост към такива вандалски прояви!

БЪЛГАРИН ЗВУЧИ ГОРДО!
ДА ГО ДОКАЖЕМ ПРЕД ЦЕЛИЯТ СВЯТ!

Кирил Коев

https://www.facebook.com/kiril.koev.5?ref=ts&fref=ts

………………………………………..

Наскоро Кирил Коев беше инициатор за идеята да подари на говорителката на руското Външно министерство Мария Захарова българска национална носия,връчена и в Москва от журналиста Борис Анзов:

Подариха на Мария Захарова българска национална носия/ВИДЕО/

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *