Robert Baer CIA arhiv

Бивш агент на ЦРУ по темата „Йерусалим“ тази неделя в „120 минути” по bTV

 

 

Прокуратурата се заема с избора на Мис България и още актуални теми под микроскопа на Светослав Иванов

Бившият агент на ЦРУ в Близкия Изток Робърт Беър застава ексклузивно пред зрителите на bTVтази неделя в „120 минути“, за да отговори на въпроса, който вълнува целия свят – задава ли се нова война в света. В пряко включване Петър Нанев предава на живо от улиците на Израел.

В предаването гостува още собственикът на марката „Мис България” и организатор на конкурса Ирина Папазова, която за първи път в ефира на bTVпоказва протоколите от гласуването и обяснява как се стигна до избора на Тамара. Обяснение, което се оказва, че се очаква и от прокуратурата.

От Москва талантът Кристиян Костов разказва за световната му изява по време на конкурса „Мис Свят” в Китай. Любопитни аспекти на българското европредседателство ще разкриев студиото евродепутатът Петър Курумбашев. В неделния следобед зрителите на bTVще видят още Примабалерината на „Болшой театър“ Мария Александрова, пряко включване от Хитрино с репортера Иван Георгиев на годишнината от инцидента, английският учител на Петя Дубарова. В „Главната роля“ влиза актрисата Параскева Джукелова.

120 минути” е най-гледаното публицистично предаване в България, което дава на зрителите на bTV задълбочен и обективен поглед събитията от седмицата.Безкомпромисният коментар на Светослав Иванов, който се превърна в емблема на „120 минути”, е очакван от стотиците хиляди зрители на предаването всяка неделя. С топ стандарти за качествена журналистика, за 4 години екипът на предаването изгради утвърдена и авторитетна трибуна – еталон за модерна публицистика. „120 минути” е запазена територия за ексклузивни събеседници  от целия свят, които зрителите не могат да видят другаде в български ефир.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *