nikolai-barekov

Бареков: Махат „Балканджи Йово“ и Паисий, за да ни превърнат в буферна зона за бежанците

С такива политици като нашите безродници не ни чака по-добра съдба. Явно узаконеното съжителство с турците в учебника по история цели с научен вазелин да подготви нацията за последващото „съжителство“ с афганистански, сирийски и всякакви други ислямски елементи на територията на България. Toва заяви евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков в личната си страница във Фейсбук.

Коментарът му идва по повод готвените от Министерство на образованието скандални реформи, които предвиждат изваждане от учебната програма на знакови за българската история произведения и въвеждането на термина „турско съжителство“.  Няма евродиректива, която да учи един народ на самоунищожение чрез промяна на историята, категоричен е евродепутатът.

Ето и пълния текст на коментара на Бареков:

*публикуваме без редакторска намеса

За една седмица властта екзекутира „Балканджи Йово“ и премахна турското робство!

Мислите ли, че това е просто глупост или ни управляват престъпници и национални предатели в овчи кожи?

Педалите във властта успяха да узаконят почти гей браковете чрез съжителство, сега узаконяват и турското съжителство за цели пет века. От „иго“ и „робство“ стана „присъствие“ по времето на една либерална партия, а днешните педали във властта го обърнаха на „съжителство“ с турците.

Това национално предателство, нихилизъм и безродие как може да бъде описано?

Няма думи в българския речник. Ердоган тропа на вратата с боздуган, космати ислямисти превзеха столицата ни, а ние следваме директивите на смахнатия министър и неговите идиоти-експерти. Явно реформите на това смешно правителство само целят да извратят българската нация преди да я унищожат окончателно.

Какво съжителство може да има между българите и турците, които цели пет века изнасилват жените ни и превръщат децата ни в еничари-мюсюлмани. Кой изрод би могъл да напише подобни скверни думи и кой учител би ги произнесъл пред децата. Няма евродиректива, която да учи един народ на самоунищожение чрез промяна на историята.

Либерализмът узаконява гейовете и със същата лекота явно е на път да узакони правото на брадати ислямисти да изнасилват бели християнки в центъра на Европа(Кьолн).

С такива политици като нашите безродници не ни чака по-добра съдба. Явно узаконеното съжителство с турците в учебника по история цели с научен вазелин да подготви нацията за последващото „съжителство“ с афганистански, сирийски и всякакви други ислямски елементи на територията на България.

Нямам друго логично обяснение за безумните учебници и реформи на тази псевдореформаторска и антибългарска сган във властта. Тези хермафродити между Поп Кръстьо и Бай Ганьо, които #НЯКОЙ ни натресе сега ще трябва да плати с кожата си, както за жалост и ние. А патриотчетата във властта сладко папкат и „съжителстват“ с голям кеф с турците и техните държанки-реформатори.

Понеже няма нищо случайно в узаконяването на съжителството между българите и исляма в учебниците, смятам, че правителството умишлено подготвя превръщането на България в буферна зона за имигрантите от Изток.

Според директивата, Борисов трябва да приеме превръщането на Южна България в огромен бежански лагер за половин милион ислямисти и мигранти от Сирия, Африка и Афганистан. С учебниците просто промиват мозъците на населението да приеме без съпротива съдбата на обезбългарена и ислямизирана България под диктата на Европа и „началниците“.
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *