335-165418-1_wide-1

Бареков изригна пред Диков: Борисов e лицето, сърцето, душата и мозъкът на модела „КОЙ”!

 


Бойко Борисов e лицето, сърцето, душата и мозъкът на модела „КОЙ”, директно заяви евродепутатът и лидер на „Презареди БГ” Николай Бареков по време на участието си в предаването на Сашо Диков и припомни както на водещия, така и на зрителите, че е единственият български политик и журналист, който е скочил публично на бившия премиер. Ако не бях аз, никой нямаше да знае, че ГЕРБ и Борисов купуват избори, ето затова той ме унищожи, отсече Бареков.
Телевизионното студио бе превърнато в бойно поле, на което двамата журналисти проведоха епична словесна битка.  Въпреки непрестанните провокации от страна на Сашо Диков и целенасочените опити да втълпи на зрителя, че евродепутатът е част от политическия цирк, Бареков не напусна студиото, както всички очакваха, а напротив – аргументирано отговори на всеки един от „неудобните” и поръчкови въпроси, имащи една-единствена цел – да го унизят, и посъветва колегиално водещия да престане да  „продуцира глупости” и да изпълни телевизионното си време със смислено съдържание.
Бойко Борисов от 3 години ви лъже, че събира пари от контрабанда в рекордни размери, отбеляза Бареков и попита защо не се намери журналист, който да му зададе въпроса защо безочливо прикрива истината и заблуждава избирателите си. В тази връзка лидерът на „Презареди БГ” припомни, че още с встъпването си като евродепутат е заявил, че България е в третата писта на Европа и е предупредил, че страната ни ще изпадне от двете скорости.
След като Сашо Диков на няколко пъти се опита да прекъсне госта, докато коментира неудобни за Борисов, а явно е за водещия теми, и подчерта на няколко пъти, че предмет на разговора е самият Бареков, евродепутатът поясни, че  драмата далеч не е в Бареков, а в това, че държавата е докарана до клоака. Аз ли докарах до дъното страната, аз ли изтеглих 16 млрд дълг, аз ли бутнах КТБ, аз ли не направих нито една реформа, аз ли закрих медиите в България, попита Бареков, но отговор така и не получи
. На отправените нападки от страна на водещия, че отказът от участие в изборите е част от някакъв сценарий, както и че е продиктуван от липса на пари, Бареков отвърна: „Имам финансовата възможност, имам харизмата,  имам и енергията, но предпочитам да остана встрани. Тези избори няма да решат нито един проблем на българските граждани, много от партиите ще останат извън парламента, много избиратели ще бъдат излъгани, особено тези в център-дясно.
Хората, които на тези избори ще гласуват за ГЕРБ, БСП, ДПС и за Реформаторите, които са абсолютна патерица на ГЕРБ и ДПС ще  бъдат много разочаровани от това, че няма да има изпълнено нито едно предизборно обещание. Наистина не мога да участвам в този цирк“, призна лидерът на „Презареди БГ”.
Бареков цитира видния протестър Илиян Василев, който е предложил на Христо Иванов и Радан Кънев да бойкотират изборите. Осъзнахме се късно, тези избори не са за нас, заявил Василев. В коментар на казаното и в отговор на Сашо Диков, евродепутатът подчерта: „Осъзнах всичко това просто по-рано – аз съм визионер, аз съм стратег. Няма да участвам в този нагласен мач, защото не съм корумпиран, защото съм чист, защото съм мъж. Аз съм един вълк-единак, който очевидно не може да работи в стадо“, отсече на финала Бареков.

Линк към цялото предаване:
http://www.bitelevision.com/nikolaj-barekov-modelat-litseto-sartseto-dushata-i-mozakat-na-modela-koj-e-bojko-borisov-i-horata-zad-nego/

 

Пресцентър 
ПП „Презареди БГ“

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *