Briastovec1(1)

Социалистите в Брястовец: „ БСП е против войната, за мир и дипломация“

 

Кандидатите за народни представители от коалиция „ БСП за България“ Чанко Мирчев, Стоян Стоянов, Паруш Парушев и общинския председател на БСП в Бургас Живко Господинов се срещнаха с жители на бургаското село Брястовец.

Те бяха топло посрещнати от местните хора, пред които споделиха своите виждания за социалната политика водена от БСП, за състоянието на здравеопазването в регионален и в национален мащаб и акцентираха върху предизборната програма на коалицията за предстоящите парламентарни избори.

Присъстващите коментираха актуални за тях теми от местен, национален и международен характер и се интересуваха от възможностите за тяхното разрешаване.

Най-дискутирани бяха въпросите, свързани с опазването на здравето, нуждата от достъпна, качествена здравна помощ, ниските доходи на фона на растящата инфлация, демографските проблеми.

Кандидатите за народни представители заявиха, че БСП има решения, които са заложени в предизборната платформа на социалистите. Те напомниха, че БСП осъществи своите обещания, които даде на българската нация и много неща бяха направени по отношение не само на социалната политика, а и за бизнеса. Представителите на БСП декларираха, че партията е против войната, за мир и дипломация, против джендър идеологията, изключително опасна за възпитанието на децата, за увеличение на доходите, развитие на икономиката, насърчаване на инвестициите и иновативните технологии.

Кандидатите за народни представители благодариха на дошлите на срещите за присъствието и ги призоваха да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *