KB_CIK_2023

  ПП „Средна европейска класа“ се регистрира в ЦИК за участие в местните избори

   

  Политическа партия „Средна европейска класа“ се регистрира в ЦИК за участие в местните избори на 29 октомври.

  Минути след подаването на необходимата документация зам. председателят на партията Иван Иванов обясни този ход по следния начин:

  „Имаме достатъчно хора и авторитет в Бургас, както и в страната. Регистрирахме се, защото съдбата на Бургас не може да бъде заложник на тесни партийни интереси.  Ние категорично не сме отписали Бургас и вярваме, че можем да бъдем обединителен център на промяната към по-добро икономическо развитие на целия регион. През последните години нашият председател Константин Бачийски беше на първа линия в горещите точки от събитията, носещи духа на промяната“.

  Продължаваме Промяната отдавна заявиха подкрепата си към нашия председател Константин Бачийски, като кандидат за кмет. Подкрепа изразиха и редица други партии, които също смятат, че той е единственият вариант за развитие на Бургас.

  Вярваме в това, че бъдещите съветници от „Продължаваме Промяната“ в Бургас ще застанат рамо до рамо с нас в следващия общински съвет и заедно ще променим посоката на местната политика към хората и техните нужди, така както и ние сме го правили досега.

  Според ръководството на ПП Средна европейска класа и симпатизантите й, Константин Бачийски е единственият възможен кандидат за кмет в Бургас, който може категорично да сложи край на порочния и корупционен управленски модел на града и общината, който беше наложен през изминалите шестнадесет години.

  Ето защо Константин Бачийски е кандидатурата за кмет, зад която застава и „Средна европейска класа“.

  От предизборния щаб на партията работят по провеждане на кампания,  която ще внесе яснота, ще влее енергия и ще вдъхнови Бургас за следващите години.

  В „Средна европейска класа“ вече са подготвили листи със свои кандидати за общински съветници, сред които личат имената на доказани личности с висок морал, голям обществен авторитет и непоносимост към корупцията и огромно желание да работят в обществена полза.

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *