pepa.m

  Пепа Николова за уникалната възможност за развитие на бургаски таланти

  Талантливите бургаски деца имат прекрасна възможност да надградят своите умения и знания в области, в които имат дарби. Бургас е град на много таланти и продължава да оставя следа в родната история с ярки личности. Не само поети и актьори, но и музиканти и художници.

  Това продължава и днес и надяваме се в следващите поколения. Ние от фондация „Шанс за децата и природата на България“ можем единствено да подкрепим младите таланти на града. Ето защо вече стартира нашата кампания за откриването и развитието на талантливи млади хора в областта на науката, технологиите и изкуството“.

  Това сподели в ефира на Дарик – Пепа Николова от Фондацията. Тя обяви, че само ден след като старта на кампанията беше обявен официално са започнали да пристигат писмата с предложения на младежи. 

  Кампанията се осъществява с подкрепата на Община Бургас и медийното партньорство на Дарик Радио Бургас. В нея уникалната възможност да развият своите творчески умения и знания ще имат 32 финалисти.

  Наградата за тях ще бъде безплатно целогодишно обучение в единствения европейски сертифициран център за работа с таланти Център за млади таланти – Бургас, в следните сфери: театрално изкуство, творческо писане, български език и литература, изобразително и приложно изкуство, моден дизайн, информатика и нови технологии, екология, лидерство и управление на проекти. Кампанията е насочена към всички младежи от Бургас и региона на възраст от 14 до 20 години.

  Повече подробности за кампанията и как де се включите в нея, чуйте в звуковия файл от Пепа Николова:https://darikradio.bg/pepa-nikolova-za-unikalnata-vazmoznost-za-razvitie-na-burgaski-talanti.html

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *