IMG20230813193044

  Общото събрание на „Продължаваме Промяната“ – Бургас реши кои ще са кандидатите за общински съветници

  Тайно гласуване във вътрешни избори подреди листата с кандидати за общински съветници на „Продължаваме Промяната“ в Бургас по време на Общото събрание на партията.

  Имащите право на глас посочиха не само кои са техните избраници, но и позициите им в листата.

  Изборът беше проведен чрез онлайн платформа, разработена специално за случая.

  Всеки един от номинираните разполагаше с възможност да запознае предварително членовете на Общото събрание със своите обществени каузи, предложения и приоритети, които е защитавал до момента или ще защитава в бъдещия Общински съвет. Личните „кампании“ продължиха близо месец.

  Според областния координатор на „Продължаваме Промяната“ Даниел Михалев силата на листата се състои в това, че в нея няма пожизнени политици, а граждани, които са се обединили около смели идеи за бъдещето на Бургас. Всеки един от кандидатите е успешен професионалист в своята сфера и ще носи добавена стойност на Общинския съвет.

  Листата ще бъде представена пред централното ръководство на „Продължаваме Промяната“. В нея ще бъдат интегрирани и кандидати на коалиционните партньори, както и от гражданската квота.

  Вече е ясно, че на 29 октомври с имената си пред бургазлии ще застанат Мартин Кръстев, Дилян Георгиев, Дончо Златев, Красимир Калудов, Гергана Начева-Лазарова, Асен Пенев, Станислав Иванов, Петър Петров, Димена Калоянова, Христо Симеонов, Росен Топкаров, Мартин Хлебаров, Бисер Русимов, Марин Георгиев, Диан Дунев, Тодор Терзиев, Живко Стоянов, Мирослав Йорданов, Ивайло Данчев, Стоян Андонов.

   

   

   

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *