Ravnec7

Жители на Равнец изразиха подкрепата си към Коалиция „БСП за България“

 

Жители на Равнец изразиха подкрепата си към Коалиция „БСП за България“ и лично към водача на листата на социалистите във Втори МИР – Бургас за предстоящите избори инж. Петър Кънев. Това стана по време на среща-разговор, която се проведе в населеното място. Присъстващите имаха възможност да се запознаят с акценти от предизборната платформа на коалицията и да зададат своите въпроси, касаещи проблеми, свързани с актуалната политическа обстановка в страната.

В срещата участваха още кандидатите за депутати Паруш Парушев, общински председател на БСП в Бургас и Живко Господинов, областен координатор на партията в морския град които са и в листата, съответно на трето и на двадесет и пето място.

На събитието беше и кмета на Равнец Костадин Георгиев, който заяви, че очаква социалистите да имат добро представяне на предстоящите избори.

Ravnec3(1)Инж. Петър Кънев направи дарение от книги за библиотеката на местния пенсионерки клуб. Колекцията съдържа различни заглавия, сред които класически български творби, избрани заглавия на изтъкнати съвременни български писатели и ценни документални издания.

Представителите на Коалиция „БСП за България“ призоваха присъстващите към активност в изборния ден и благодариха за подкрепа, като напомниха, че гласувано с бюлетина номер 24 за Коалиция „БСП за България“ ще им помогне да осъществят плановете, които са декларирали.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *