Todorov_11.04(1)

В Хасково след касирания вот: Да кажем кой какво е свършил и какво ще отстоява и в новия ОбС

 

„БСП за България“ бяхме в основата на две важни и пряко засягащи жителите на общината решения – намаляването цената на водата и коригирането на такса „Битови отпадъци“, заяви водачът на местните социалисти Камен Тодоров

 

 

БСП в Хасково призова останалите кандидати за Общински съвет да излязат на общ дебат, на който да кажат какво са свършили досега и какви политики за жителите на града ще отстояват в новия Общински съвет. Председателят на местната организация на БСП и общински съветник Камен Тодоров заяви инициативата след като стана ясно окончателно решение на Върховния административен съд, който потвърди решението на Административния съд в Хасково, с което се касира вотът за общински съветници в южния областен център.

 

„Важното е не колко мандата очакваме, а в каква посока ще вървим и какви идеи ще реализираме”, заяви социалистът пред медиите в отговор на техните въпроси. Камен Тодоров припомни, че „БСП за България“ в Общинския съвет е била в основата на две важни и пряко засягащи жителите на общината решения – намаляването цената на водата и коригирането на ставката на такса „Битови отпадъци“.

 

„Още след изборите на 29 октомври, миналата година ние казахме, че те не са честни и ще бъдат касирани. В тези шест-седем месеца оттогава досега функционираше един нелегитимен Общински съвет със сесии, в които не фигурираше нито една точка от дневния ред на хората за сметка на такива, свързани с икономически интереси”, посочи още общинският председател на социалистите.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *