1-1

M3 Communications Group, Inc. ще предоставя безплатни PR услуги на НПО

M3 Communications Group, Inc. ще предоставя безплатни PR услуги на НПО с цел по-добра информираност за коронавируса

 

Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. обяви, че – отчитайки ситуацията с разпространението на коронавирус, ще предостави услугите на своя специализиран екип за „Кризисни комуникации“ про боно на всяка неправителствена организация (НПО), която има нужда от тях. Това е част от дългогодишната програма за корпоративна социална отговорност на компанията.

 

M3 Communications Group, Inc. има готовност да предоставя консултантски услуги, комуникационни съвети и насоки за кризисна комуникация 24/7, за да помогне на тези организации ефективно да комуникират ключови послания за здраве и безопасност на най-уязвимите групи.

 

Стартирайки от днес, екипът от специалисти по кризисни комуникации на M3 Communications Group, Inc. е на разположение, за да помогне на неправителствените организации у нас:

  • Да определят какво и кога да комуникират с ключовите аудитории;
  • Да споделят навременна информация за променящите се политики и процедури за провеждане на събития, срещи, пътувания и най-добри практики;
  • Да оформят правилно като съдържание и тон споделяната информация в бързо променяща се обстановка;
  • Да изградят увереност сред основните аудитории, че ситуацията се управлява ефективно;
  • Да са подготвени за всякакви медийни запитвания и да отговарят своевременно.

 

Всяка НПО, която би желала да се възползва от професионалните услуги M3 Communications Group, Inc., може да се свърже с екипа на компанията на office@m3bg.com.

 

M3 Communications Group, Inc. e една от водещите PR компании в България и ексклузивен партньор за България на световният лидер в консултантските услуги Hill+Knowlton Strategies. Компанията има над 25 години опит в кризисните комуникации и консултантските услуги, като към днешна дата е подпомогнала про боно стотици благотворителни инициативи, устойчиви каузи и неправителствени организации.

 

 

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., партньор за България на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. Компанията е носител на десетки международни и местни награди: 3 пъти Агенция на годината в България – 2011, 2016 и 2018, най-добра консултантска компания в Източна Европа за 2012 според The Holmes Report, най-добра PR компания в света според The Stevie Awards и много други.

 

За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.

на тел. 02/ 818 70 10 и press@m3bg.com.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *