8 mart LCW za FB

LC Waikiki декорира магазините си с детски рисунки

 

С творческо предизвикателство модният бранд отбелязва 1 юни, Международния ден на детето

 

 

LC Waikiki Българияще декорира магазините си с детски рисунки, събрани по повод 1юни, Международния ден на детето. На 1 юни децата ще могат да занесат в избран от тях магазин на марката LC Waikikiв България рисунка на тема „Мечтани летни приключения“.

Събраните рисунки ще бъдат включени в„Детска галерия на LC Waikiki“, която ще бъде показана на специални фототапети в пробните на магазините от веригата. Всички творби, включени в галерията на LC Waikiki, ще останат в магазините до края на месец август 2018 г.

 

Инициативата цели да предизвика малките художници да творят, като дадат полет на въображението си. Темата еизбрана по повод наближаващото лято ипозволява всяко дете да изрази себе си без рамки и ограничения.

В творческото предизвикателство могат да се включат деца на възраст от 4 до 14 години. Няма ограничения в изразните средства за рисуване, може да се използват моливи, пастели, фулмастeри или бои. Всяко дете може да участва с по една своя картина.

 

Малките художници ще се забавляват, развихряйки фантазията си за предстоящото лято, а за всички клиенти на магазините ще остане удоволствието да пробват дрехите на марката, заобиколени от реални или фантастични истории и герои, които безкрайното детско въобръжение ще сътвори. За всички малки творци, участвали в предизвикателството, има осигурени награди – блок за рисуване и книжка с логически игри и задачи.

……………………………………………………………….

В момента марката управлява 16 магазина в 9 града – София, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Стара Загора, Бургас, Пловдив и Сливен. Магазините са на територията на големите търговски центрове – в Бургас са  в Мол „Галерия“ Бургас и „Бургас плаза“ мол.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *