2_12

53 точки ще обсъжда на 12 септември несебърския парламент

53 ТОЧКИ В ПРОЕКТОДНЕВНИЯ РЕД НА ЗАСЕДАНИЕТО НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В НЕСЕБЪР

След две извънредни заседания председателят на Общинския съвет – Несебър Румен Кулев насрочи  редовно заседание от 53 точки.В заседателната зала „Мелсас” е обявен проектодневен ред, като първата точка от тях е за  приемане проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за прием на деца в общинските детски градини на територията на община  Несебър, втората е за приемане проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 1 за осигуряване на обществения ред, спокойствието и сигурността на гражданите, за опазване на общинската собственост и околната среда, за безопасността на движение на територията на община Несебър.

По т.3 е за определяне броя на таксиметровите автомобили, работещи на територията на община Несебър за 2019 година и условията и реда за разпределянето им между превозвачите, а т.4 е за Общо събрание на „Бургасинвест“ ООД -Бургас.

Дочка Маринова – секретар на Община Несебър ще представи  решението за изплащане на допълнително възнаграждение за първо шестмесечие на 2018 г. на кмета на община Несебър и на кметовете на населени места, а т.6 е за  удължаване срока за закупуване на дърва за горене за лица над 75 г. за 2018 г.

Друга точка е за актуализация на бюджета на община Несебър за 2018 г., а председателят на Общинския съвет Румен Кулев ще представи отпускане на финансофи средства на СНЦ “Орден на рицарите тамплиери на Йерусалим – велик приорат България“, по която ще докладва Върбан Кръстев-председател на комисията по бюджет, финанси, европейски фондове, национални и регионални програми.

    Проектът за дневния ред е за 53 точки, но не е изключено преди заседанието на 12 септември след 11 ч. да има и други допълнителни точки.

                                                                                 Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *