147818076945642

Червен балон с името на кандидата за президент ген. Румен Радев полетя над Бургас

Червен балон с името на кандидата за президент ген. Румен Радев полетя над града. Малък самолет разпръсна брошури в подкрепя на кандидатпрезидентската двойка Радев-Йотова в кв. Сарафово, над центъра на Бургас и в к-кс „Меден рудник“.

Така социалистите закриха кампанията в областта. Пред сградата на общината социалистите изпратиха в небето червения балон с аплодисменти. Тук бяха лидерите на местното ръководство на БСП, активисти от младежката организация, общински настоящи и бивши съветници на партията. „Аз лично съм удовлетворен от тази кампания.

Надявам се на изключително добър резултат в неделя. След това още един път ще настъпим педалите от понеделник до петък и се надявам да се видим на 13-ти вечерта като победители“, каза пред медии лидерът на бургаските социалисти Николай Тишев.

Той посочи, че през тази кампания зарядът сред социалистите е много по-висок. Социалистът изказа надежда за двойно по-висок резултат на тези избори в сравнение с последните президентски в областта за кандидатите ген.Румен Радев и Илияна Йотова.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      2 thoughts on “Червен балон с името на кандидата за президент ген. Румен Радев полетя над Бургас

      1. Много смях

        Да спукаме червения балон! Много добро олицетворение – въздух под налягане в червено.

        Reply
      2. Първи

        Хахаха, надява се нещо БСП, ама на Рудев ще му се пукне балона още тая неделя.

        Reply

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *