3

Футбол:6 кръга преди края на лигата „Несебър” може и да изпадне

 

 

Тимът на „Литекс” разби с 3:0 „Несебър” в мач от 24 кръг на Втора лига. „Оранжевите“ надиграха своя противник, който завърши срещата с 10 човека.                                                                  Добромир Бонев (18), Тонислав Йорданов (53) и Иван Митрев (89) бяха точни за домакините на градския стадион в Ловеч.Джунейт Али от гостите пък беше изгонен в 85 мин..

След загуби и ремита „Несебър” падна от „Литекс” в Ловеч.Първата част беше изцяло за играчите на Живко Желев, които поведоха в 18 мин.. Томи Йорданов намери с диагонален пас Бонев, който даде аванс на Литекс. В 25 мин. домакините искаха дузпа, но такава не беше отсъдена. Първият изстрел към вратата на домакините беше в 41мин., когато Никола Дамянов стреля, а Петър Петров изби в корнер.

През второто полувреме срещата стана двуостра, но повечето положения бяха за „Литекс”. Йорданов удвои с хубав изстрел отдалеч в 53 мин., а пет минути преди края Али спъна откъсващ се нападател и получи втори жълт картон, оставяйки „Несебър” с 10 човека.

Секунди преди края Митрев също се разписа след подаване на Кристиян Тафраджийски, който влезе резерва.
”Несебър” остана на 12 място с 23 точки.В следващия кръг на 20 април „Несебър” приема „Пирин”-Благоевград.

Мара МОМЧИЛОВА

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *