EVN_platformi

УМБАЛ Бургас се включва в изложение „Бебе Зона“

УМБАЛ Бургас се включва в изложение „Бебе Зона“ с полезни съвети към родителите

УМБАЛ Бургас ще участва в специализираното изложение „Бебе Зона“ с полезни съвети към бъдещите родители. Трима специалисти от болницата се включват  в лекционната част на изложението, посветена на теми, свързани с бременността, раждането и отглеждането на бебето и малкото дете.

Изложението ще се проведе в Експозиционен център „Флора“ на 15 и 16 септември т.г. В първия ден от 10.30 ч. с бъдещите родители ще се срещне д-р Добрин Иванов, акушер-гинеколог в Родилно отделение на УМБАЛ Бургас, а темата на лекцията му е: „Естествено раждане или секцио – какво да очакваме. Методи на обезболяване.

Трите периода на раждане – кога да тръгнем към родилния дом“. Същия ден от 12 до 13 ч. акушерка Христина Радева ще обясни какви са първите грижи, които трябва да се полагат  за новороденото.

На 16.09 от 11 до 13 ч. в изложението ще участва д-р Мирослава Колева, специалист-неонатолог в Отделението по неонатология на болницата. Тя ще отговаря на въпроси, свързани с физиологичните състояния на новородените, захранването, ваксините и всичко останало, което вълнува бъдещите майки.

За изложението:

„Бебе Зона“ е специализирано търговско изложение детски стоки и услуги.

Изложението ще бъде разделено в три части – търговска, медицинска и лекционна.

В рамките на двата дни от изложението ще се проведе и благотворителната инициатива „От мама за мама“, която има за цел да подпомогне семейства в неравностойно положение на територията на област Бургас. На територията на изложението ще бъде разположен пункт, на които желаещите да помогнат ще могат да оставят своите дарения.  Повече за изложението можете да научите от фейсбук страницата му:

https://www.facebook.com/BebeZonaExpo/

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *