220px-Main-durch-frankfurt-ffm001

Търсите сигурна работа във Франкфурт?

 

Promedica24 е сред утвърдените доставчици на услуги в сферата на качественото обслужване на болни възрастни хора на територията на Германия, Великобритания и Полша. Компанията предлага сигурна работа във Франкфурт при отлични условия на труд за хора, които биха поели ангажимента да полагат ежедневни грижи за възрастни хора с различни заболявания.

Мисията на Promedica24 е да осигурява качествено частно обслужване, като за целта наема подходящите кандидати за работа във Франкфурт.

След 15 години в бранша Promedica24 успя да се утвърди като лидер, както в доставянето на качествени услуги по наемане на болногледачи за възрастни хора в чужбина, така и и като отличен работодател. С подбора на подходящите кандидати за работа във Франкфурт имаме за цел да предложим алтернативно решение на услугите, които предлагат старческите домове.

Кандидатите ни за работа във Франкфурт получават сътрудничество от страна на компанията при цялостната процедура – от подбора на кандидатите, през оформянето на документацията, организацията по превоза до Германия и престоя в дома на пациента. Компанията предлага различни допълнителни квалификационни курсове, които имат за цел да подготвят висококвалифицирани специалисти за обслужване на ежедневните нужди на пациентите ни на високо ниво.

Кои са предимствата, които правят Promedica24 предпочитания работодател за работа във Франкфурт:

  • стабилност, напълно законна работа и сигурност са в основата на предлаганите възможности за работа във Франкфурт;
  • разнообразни предложения за работа във Франкфурт в сферата на частното обслужване на домове с възрастни хора, които са актуални, реални и проверени;
  • спокойно и сигурно пътуване до Германия, осигурено изцяло организационно и финансово от компанията;
  • при одобрена оферта за работа във Франкфурт имате осигурена стая, храна и всичко необходимо за престоя ви при пациента, за когото ще се грижите;
  • сътрудничество по време на престоя ви във Франкфурт от страна на Promedica24 и обучение по немски език;
  • oсигуряване и сключване на законосъобразен трудов договор за определен период;
  • много добро заплащане, в зависимост от офертата за работа във Франкфурт, за която е сключен договорът;
  • възможност за възнаграждение над договореното при изпълнение на определени условия;
  • при работа във Франкфурт получавате и допълнителна медицинска застраховка, както и задължителната здравна застраховка за пребиваването ви в Германия;
  • възможност за повишаване квалификацията ви след преминаване на различни обучения както за езикова грамотност, така и с медицинска насоченост;

За да бъдете подходящ кандидат за работа във Франкфурт като болногледач, не е задължително да имате опит в сферата, дори само грижите за ваш близък биха били от полза. Важно е да имате желание за работа в грижите по обслужването на възрастни с различни заболявания.

Frankfurt_Am_Main-Stadtansicht_von_der_Deutschherrnbruecke_am_fruehen_Abend-20110808Офертите ни за работа във Франкфурт ще ви донесат редица социални придобивки, сред които провеждането на различни обучения за придобиване на професионални умения в грижата за болни хора. Освен това, в случай че не владеете езика, ще преминете предварително обучение, в което ще усвоите нужните езикови знания, за да се справяте на едно добро ниво в комуникацията с пациента, при пазаруване в магазин, разходка в парка или други дейности, свързани с ежедневната ви работа.

Ако търсите сигурна и доходна работа във Франкфурт, разгледайте предложенията на Promedica24, при интерес ще получите професионално съдействие и коректно отношение!

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *