150365298192547

Трябват ви долари,обадете ни се !

Бел.ред.:Получихме това писмо на редакционната ни поща.Понеже офертата не ни интересува,нито имаме нужда от долари,сме готови да предоставим мейла на изпращача на първия,който ни се обади.

……………………………………………………………………

 

Поздравления! Господине / госпожо,

Интересувам се да инвестирам 10 милиона щатски долара във вашата страна, но ще ви обясня повече, когато се върнете при мен, тъй като бих искал да работим като партньори в този бизнес. Ако имате интерес да ми помогнете да инвестира този фонд в жизнеспособен бизнес във вашата страна,. Работя с генерал Стенли Маккристъл, бившият командир на силите на САЩ и НАТО в Афганистан, преди да бъде заменен през юни миналата година от друг генерал Дейвид Петреъс. Понастоящем служа на територията на талибаните; Вече разполагам със сумата от 10 милиона долара.

Пакетирах внимателно парите в кутия и се свързах с приятел, който работи в офиса на RED CROSS тук в Кабул. Той ще ми помогне да махна пратката от зоната на неприятностите до вашата страна, която би била единственият по-безопасен начин да се изнесе от това място на ада, беше направено пълно споразумение да се изнесе пратката като дипломатически багаж, вече имам каза, че багажът принадлежи на един от нашите войници, които умряха по време на атаката, но преди да се откажат, той ми каза да се уверя, че багажът успее да дойде в семейството му, да се пази в безопасност и да се свърже за правилното му използване.

След като потвърдя интереса към моето предложение и положителния ви отговор, ще продължа споразумението за преместване на пратката извън зоната на неприятности и регистриране на името ви като бенефициент, след което преместете пратката на посочения от вас адрес във вашата страна. Аз съм готов да ви дам 30% от общата сума, когато парите ви бъдат доставени. Чакам отговор, за да можем да продължим незабавно. За по-малко от 7 дни парите трябва да бъдат на сигурно място.

Единственият телефонен достъп, който имаме тук, е моят Директен номер за Директна сателитна сигурност, следователно цялата комуникация ще бъде по електронна поща, докато не завършим нашата задача. Моля, пазете го на себе си, дори ако не ви интересува,

за разбирането

capt alex,

Армейски изпълнител САЩ-Афга

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *