IMG_6457

Становище на Гражданска инициатива „Да спасим Крайморска Добруджа“

 

Във връзка с информацията за образувана преписка на Върховна Административна Прокуратура за пълна проверка на картирането и документацията по Защитена зона „Комплекс Калиакра“ изразяваме благодарност към Главния прокурор на РБ Г-н Сотир Цацаров, който чу справедливите искания на добруджанци!  Крайно време беше този казус, в който са заложници много местни земеделци, производители, хотелиери, овощари и рибари, да бъде разплетен и ще сме благодарни ако и държавните институции, в лицето на Министър Г-н Нено Димов и с подкрепата на Премиера Г-н Бойко Борисов, се намери справедливост за добруджанци! А и за всички български граждани, пострадали от тези „еко“ манипулации!

Българските институции явно разбираха, че вместо да угодят на интересите на няколко зелени активиста, които злепоставят българската държава в Брюксел, могат да подкрепят българския народ и неговите интереси за развитие на модерна България! „Пъпната връв“ между държавните институции, научните институти и псевдо-Зелените НПО трябва бъде прекъсната!
Отървете хората и бизнеса от рекета на Зелените НПО!

 
Призоваваме всички потърпевши български граждани, жертва на Зелени НПО, спъващи тяхното икономическо и социално развитие през годините, да се присъединят към нашия справедлив протест и заедно да спрем тези „еколози“, които пречат всичко икономически смислено, което ще донесе просперитет на България! Блокирали са магистрали, водни и енергийни канали, земеделие, туризъм, екологична енергия и много други чисто човешки стопански инициативи, полезни за страната ни, които крият сериозен риск от неусвояване на най-големия паричен приход за България – Европейските средства. 
Стига сте си играли с бъдещето на България и нашият поминък! 
От инициативния комитет на Гражданска инициатива „Да спасим Крайморска  Добруджа“
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *