768x432еиеищешщ

София ще е домакин на българо-руски бизнес форум

София ще е домакин на българо-руски бизнес форум „Медицина и фармация – 2018“

 

Българо-руски бизнес форум на тема „Медицина и фармация – 2018“ ще се проведе на 13 юни 2018 г. в София. Форумът се организира от Търговско-промишлената палата на Руската федерация съвместно с Българо-руската търговско-промишлена палата.

Програмата включва две кръгли маси, на които ще се обсъдятинвестиционните възможности в сектора. Първият формат ще обсъди възможностите за взаимни вложения в здравеопазването и перспективите пред развитието на българо-руските взаимоотношения в здравната политика.

Участниците в нея ще могат да обменят опит в управлението и финансирането на здравеопазването; образователните програми за медицински кадри; административният режим припризнаване на дипломите на медицинските специалисти.

Тема на кръглата маса в тази част на форума ще бъдат и иновативните технологии за производство на медицинска техника, изделия и лекарства; биотехнологиите; административният режим за внос и разпространение на медицински изделия и лекарства, както и възможностите за инвестиции в изграждането на лечебни заведения и производството на медицинска техника, изделия и лекарства.

Втората кръгла маса е насочена към санаторно-курортното лечение – оздравителен туризъм и рехабилитация.

Форумът ще предложи и възможност за срещи между български и руски представители във формат b2b. Домакин на българо-руския бизнес форум „Медицина и фармация – 2018“ е Българската търговско промишлена палата.

„Като организатори на форума разчитаме да се постигнат конкретни резултати между фирмите от двете странив областта на инвестициите и обмена на иновации“, заяви председателят на Българо-руската търговско-промишлена палата Георги Минчев.

„Интересът за участие във форума вече е висок от страна на компании,  опериращи в Русия, както и от големи обединения в лицето на Асоциацията на руските фармацевтични производители, Съюза на професионалните фармацевтични организации в Русия,  търговско-промишлените палатина  Московска, Люберецка и Тамбовска област“, допълни Георги Минчев.

„Вярваме, че форумътще даде нови възможности за икономически растеж и успех на бизнесаот двете страни в областта на медицината, фармацията и оздравителния туризъм“, каза още председателят на Българо-руската търговско-промишлена палата.

Повече информация относноФорума и условията за участие в него може да бъде получена от Секретариата на Българо – руската търговско – промишлена палата, тел. 02 963 33 48, e-mail: office@brcci.net.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *