18835259_448809285495680_790738403_n

Руски фармацевтични компании с интерес…

Руски фармацевтични компании с интерес към български лекарства и хранителни добавки

 

Изключителен интерес към българските лекарства и хранителните добавки има сред компаниите от фармацевтичния бранш в Русия, каза Георги Минчев, председател на Българо-руската търговско промишлена палата, която е организатор на българо-руски бизнес форум на тема „Медицина и фармация – 2018“. Събитието ще се проведе на 13 юни 2018 г. в София, а домакин на проявата ще бъде Българската търговско-промишлена палата.

 

Във форума ще участват представители на Българския фармацевтичен съюз, поканени са браншовата стопанскакамара на търговците – дистрибутори на едро на лекарствените средства и медико-санитарни и билкови препарати, на  асоциацията на търговците на медицински изделия, асоциацията за  етерични масла, парфюмерия и козметика, асоциацията за лекарствена информация и др. От руска страна участие са заявили от Асоциацията на руските фармацевтични фирми, както и компании, които се занимават с производство и търговия на медицински продукти, както и големи обединения в лицето на Търговско-промишлените палати на  Московска иТамбовскаобласт. Към руската делегация ще се присъедини и Пятигорската ТПП с нейните санаторно-курортни организации, заяви  Георги Минчев.

 

Основната тема на една от кръглите маси по време на форума е насочена към иновативните технологии за производство на медицинска техника, изделия и лекарства, и биотехнологиите. Участниците в събитието ще има възможностза срещи във формат b2b.„Като организатори на форума разчитаме да се постигнат конкретни резултати между фирмите от двете странив областта на инвестициите и обмена на иновации“, заяви още председателят на Българо-руската търговско-промишлена палата Георги Минчев.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *