New Imageergrt43t4

Приключи традиционния коледен базар в несебърското училище

               Стотици ученици, учители,служители, родители и граждани се обединиха около благородната кауза да помогнат на деца в нужда

        За поредна година учениците от СУ”Любен Каравелов” – Несебър, заедно със своите  учители и родители организираха  благотворителен коледен базар.

            New Imagert43t43t43trУченици, учители, родители, приятели и граждани изкупиха уникални ръчно изработени картички, коледни ангели, суровачки, сувенири и всевъзможни кулинарни произведения, същинско постижение на кулинарното изкуство.

По традиция зад отрупаните с експонати щандове застанаха момичетата и момчетата –  активисти на Българския Младежкия Черен кръст в училището с ръководител Паунка Русева. Логистична подкрепа оказаха родители и класни ръководители.

            Събраните средства в размер на 3826,61 лв ще бъдат предоставени за подпомагане лечението на деца от несебърското училище със сериозни заболявания, както и за подкрепа на ученици с финансови затруднения.

С организирането на базара учещи и работещи в СУ”Любен Каравелов” доказват, че сърцата им са отворени за всяка благотворителна каузa  с надежда всички заедно да сътворят едно добро дело.

Мара МОМЧИЛОВА

Print Friendly

Автор: Мара МОМЧИЛОВА


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *