Kynev4

Престижно отличие за «Хелена Ризорт» – Слънчев бряг

Председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание инж. Петър Кънев, бургаски народен представител от ПГ на «БСП за България», участва в тържествената церемония по връчването на четвъртите Годишни награди в туризма-2019.

Събитието, организирано от Министерството на туризма, се състоя в зала „Концертна“ на Централния военен клуб в столицата. Домакин на церемонията бе министърът на туризма Николина Ангелкова.

Kynev2Инж. Петър Кънев връчи едно от престижните отличия, с което е удостоен петзвездния комплекс «Хелена Ризорт» в курортен комплекс Слънчев бряг.

«Всички кандидати за наградите се радваха на една наистина много силна подкрепа. Което е показателно за утвърждаването на България като предпочитана от туристите дестинация», коментира инж. Петър Кънев след края на церемонията.

Сред официалните гости бяха председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, бившият министър председател Симеон Сакскобургготски, спортните легенди Кубрат Пулев и Йордан Йовчев, депутати, кметове, видни общественици, представители на бизнеса и работодателски организации, медии.

Победителите в Годишните награди в туризма се оценяваха в 16 категории на два етапа. Гласуването за финалистите започна на 7 ноември и продължи до 6 декември 2019 г., като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити. По традиция и в това издание онлайн вотът определи носителите на златни статуетки.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *