50730760_233454387431574_7741924111500181504_n

ПП Волт се оттегля от партньорската мрежа на Изправи се.БГ!

 

Волт ще участва на предстоящите парламентарни избори през ноември – независимо дали със собствена регистрация или в коалиционна форма.

 

През уикенда новият политически борд на партия Волт взе решение да оттегли подкрепата си от коалиция „Изправи се! Ние идваме!“.

Напомняме Ви, че на 29 май се проведе конгрес на Волт, който избра нов политически борд и двама нови съпредседатели Венцислава Любенова и Симеон Трулев.

Направихме анализ на взаимоотношенията в коалицията и заявките, с които се събрахме преди 9 месеца и установихме, че има много разминавания и голяма част от хората, с които стартирахме този проект вече ги няма. Текущите участници и ръководство на коалицията са се капсулирали в един затворен кръг и забравят очакванията на протестиращите, които ни събраха, коментира съпредседателят на Волт Венцислава Любенова.

Нашите членове и симпатизанти очакваха редовно правителство и по адекватно поведение в Народното събрание на коалицията, която подкрепяхме. Последните дни се удари дъното – всеки дърпа в своята посока. Има хора от „Изправи се! Ние идваме!“, с които бихме продължили да работим, но не и в този формат, заяви другият съпредседател – Симеон Трулев.

Всяка една политическа формация се създава с цел участие на избори и налагане на конкретни политики, в които вярва и би приложила ако участва в управлението. Волт ще участва и на предстоящите парламентарни избори през ноември – независимо дали със собствена регистрация или в коалиционна форма, допълниха от формацията.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *