MG-Obichame gorata- 16.05.21 (1)

„Посади дръвче – дари живот”в кв. Ветрен

Тази неделя засаждат 20 дръвчета на Минералните бани

Национално Сдружение „Младежки глас“, с партньорството на Тракийско дружество „Странджа” – Бургас, Гората.БГ, Българска федерация по УШУ и Спортен клуб “Бей Син” – Бургас организират залесяване на дървета под мотото „Посади дръвче – дари живот”. Събитието се осъществява със съдействието на Община Бургас.

Мероприятието за засаждане на дръвчета ще се проведе на 16.05.2021 г. /неделя/ от 14:00 часа в парк „Минерални бани“ кв. Ветрен.

Организаторите са планирали залесяване с 20 броя дръвчетата. За всеки посетил или включил се в събитието ще има подарък изненадата. Подходящо е за деца и всички любители на природата.

„През годините направихме редица инициативи за облагородяване на природата с нови обитатели и това събитие днес е поредицата от нашите действия за опазване на околната среда.

Нашето мото е обичаме гората, защото тя ни дарява с най-важното за нас хората – живот. Всички гости и граждани на Бургас са добре дошли да засадят дърво с нас” споделя Стиляна Атанасова, част от организаторите.

Събитие в социалната мрежа:

https://www.facebook.com/events/817956462486380

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *