655-402-policiia-patrulka

Пожар изпепели цех за риба в Несебър,заловиха крадли в несебърски автобуси

На 24.06.т.г. около 01.30 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за пожар, възникнал в цех за замразяване и мариноване на риба, разположен в промишлената зона на несебърския квартал «Запад-5».

Огънят е потушен от огнеборци от несебърската пожарна. Установено е, че вероятно огъня възникнал в резултат на късо съединение в главното табло, като към прилежащото към него окабеляване са открити стопилки, а напълно изгоряла е изолацията на окабеляването и на предпазителите.

От пожара са унищожени хладилните съоръжения за замразяване на рибни продукти на втория етаж, като освен това са обгорели фасадата и покривната конструкция на двуетажната сграда, изградена от термо-панели.

Работата по случая продължава.

………………………………………………………………………..

На 26.06.т.г. около 12.30 ч. в района на автогарата в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър установили и задържали за срок до 24 часа две криминално проявени жени / 22 годишна от Българово и 28 годишна от софийското село Петърч/.

В хода на проверката в дамската чанта на 28 годишната жена е открит портфейл, откраднат при слизане от градския автобус от чантата на чужда гражданка.

Констатирано е, че портфейла е собственост на 40 годишна полска туристка, като съдържал : лични документи, парична сума и две банкови карти. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *