20220813_151242

Областният управител Мария Нейкова даде символично начало на работата на Районна избирателна комисия в Бургас

 

Районна избирателна комисия – Бургас (РИК)  встъпи в правомощия. Символично начало на първото заседание даде областният управител
проф. д.н. Мария Нейкова. Тя спази традицията и връчи на председателя на изборната администрация Михаил Хаджиянев печатите, с които РИК ще работи в следващите месеци.

„За мен е важно в добра координация РИК, Областна администрация и останалите отговорни институции да проведем строен и прозрачен изборен процес. Вече познавам професионалните качества на екипа и съм уверена, че област Бургас и този път ще бъде за пример. Разчитам на безкомпромисно спазване на законодателството. Желая ви успех“, каза в обръщение проф. Нейкова.

По отношение на административно-техническото обслужване областният управител гарантира пълна подкрепа от страна на Областна администрация Бургас съгласно нейните правомощия.

Работното помещение на РИК е в сградата на Областна администрация. Дежурствата на членовете на комисията са от 9 до 17 ч. без почивен ден. Актуална информация за политическите субекти и гражданите ще бъде публикувана ежедневно на интернет страницата на комисията www.rik02.cik.bg, тел: 056 894172.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *