bukvi1

Национално Сдружение „Младежки Глас” с открити уроци в Бургас

Този четвъртък и петък организират безплатен урок по испански и английски език в Бургас

 В два поредни дни ще се проведат безплатни уроци в Бургас. Датите са на 25 август /четвъртък/ между 18:00 и 19:00 часа ще бъде урока по английски език за деца и на 26 август /петък/ между 17:00 и 19:15 часа ще бъдат уроците по испански език за деца и английски език за хора над 16 години, от различни възрастови групи. Събитието се организират от Национално сдружение „Младежки Глас“, със съдействието на Община Бургас и партньорството на Езиков център „BlaBlaSchool”.

 

Записване за безплатните уроци по испански език за деца и английски език за деца и хора над 16 години от различни възрастови групи се осъществява  по еmail: event.mgbg@gmail.com . Местата са ограничени!

Подробности за събитието  намерете в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/events/599011698569804/

 

В откритият урок по английски език могат да вземат участие деца от 1 и 2 клас. Те ще имат възможността да се запознаят с няколко букви на английски, както и с техните звуци. Ще научат думи, започващи с тези букви също и как да изписват тези думи. Интерактивната дъска, игрите и упражненията, които езиковите експерти са подготвили, ще помогнат на децата да усвоят тези знания. Урокът за деца ще продължи един час от 18:00 до 19:00 часа.

 

Безплатният урок по испански език е подходящ за деца от 1 и 2 клас, като в него ще научат две песнички, как да се представят, думички и кратки фрази.

Лексиката е представена под формата на игра и упражнения, с които децата бързо да усвоят материала. Темата е свързана с класната стая и научаване на цветовете на испански език. Децата ще пишат ръкописно в специализирани тетрадки. Урокът ще продължи в рамките на един час – от 17:00 до 18:00 часа.

 

На 26 август ще могат да се включат начинаещи над 16 години в английския език, които са добре дошли да се запознаят с основни техники за боравене с езика. Обучението ще помогне на участниците да се представят, да искат и дават насоки, при покупки, пътуване и т.н. Ако ви интересуват въпроси по сертификатите за владеене на английски език за кандидат студенти или работа, организаторите ще съдействат със специализирани съвети. Урокът ще продължи един час от 18:15 до 19:15 часа.

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *