896-504-maia-manolova

Настимир Ананиев: Фандъкова е перлата в короната на модела Борисов

 

На първи тур се гласува ЗА, на втори – ПРОТИВ

Балотажът в неделя е важен не само за София, но и за цялата страна. Отваря се възможност да се покаже отношението на гражданите към управлението на ГЕРБ. Нека не забравяме, че Йорданка Фандъкова е зам.-председател на ГЕРБ и перлата в короната на модела Борисов, заяви Настимир Ананиев – лидер на Волт.

Всеки, който се занимава с политика, знае, че на първи тур хората гласуват ЗА, а на втори ПРОТИВ – против мръсния въздух, против ремонта на ремонтите, против недомислиците на Графа и Житница, против обществените поръчки с един кандидат, против липсата на прозрачност в Столична община, против начина на управление на Топлофикация и Центъра за градска мобилност, допълни Ананиев.

ГЕРБ вече има мнозинство в общинския съвет, изберем ли Фандъкова тя ще продължи да бъде „майка орлица“ на статуквото в общината. Ако Мая Манолова е кмет, тя ще извади схемите на светло и ще работи за гражданите, както го направи като Омбудсман, обобщи аргументите си той.

Да, Манолова е била острие на БСП и аз като депутат съм се сблъсквал с нея от трибуната на Народното събрание, но като Омбудсман тя се превърна в острие на гражданите и аз вярвам, че като кмет на София тя ще бъде острие на столичани. Когато през 2017 г. организирахме мирното шествие за пътна безопасност, единствено тя от институциите ни подкрепи и се включи в шествието. Тази години тя ни подкрепи и в борбата срещу мръсния въздух и в протестите срещу премахването на машинното гласуване. Тя доказа чрез конкретни действия и чрез даване турбина на проблемите, че иска да помогне. Това доверие, което даде към нашите каузи, ние ще върнем като я подкрепим тази неделя на балотажа в София, завърши Настимир Ананиев.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *