DZgn9(1)

Добрата новина! Събраха парите за лечението на малкия Виктор от Бургас

 

Парите, необходими за лечението на малкия Виктор Желев от Бургас са събрани за по-малко от 24 часа. Добрата новина съобщи лелята на момченцето Гергана Никова в социалната мрежа „Facebook”.

 

„Утрото не може да бъде по-слънчево за нас, а мисля, че и за вас, съпричастни, сърцати хора“, написа Никова и допълни, че общо събраната сума е нарастнала много над необходимата и към момента тя е 60 223 лв.

 

„Сумата, от 19 600 евро, която целяхме да съберем е само първоначална, т.е., парите, които са в повече в момента, ще бъдат използвани за бъдещото му лечение“, коментира Никова.

 

Другата седмица Виктор ще отпътува с родителите си към клиника в Турция, където ще му бъдат направени всички необходими изследвания, след което, ще се пристъпи и към така чаканата първа вливка стволови клетки.

 

Припомняме, че 2-годишният Виктор страда от мускулна дистрофия – рядко генетично заболяване, което, ако не бъде лекувано, прогресира бързо.

Екипът и сътрудниците на сайта „Несебър нюз“ се присъединиха към призива за спешна помощ .Ние призовахме хилядите ни читатели и приятели да помогнат със средства според възможностите си!Виктор ще оздравее!

 

 

DZgn9(1)

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *