1-2 нуд (1)

Кампания събира вдъхновяващите жени на България

 

Инициатива на 27-годишната жена предприемач Александрина Икономова събира в рамките на три месеца най-вдъхновяващите българки. Поредицата е част от стратегията на нейния козметичен бранд Balli Go да даде видимост и заслужено признание на жените, постигнали успехи в различни сфери на живота.

Кампанията „Жените, които ни вдъхновяват“ включва представяне както на избрани от екипа на Balli Go достойни българки, така и на предложени от аудиторията на бранда дейни дами.

Всяка от избраните българки ще бъде представена в интервю на сайта на Balli Go, както и в социалните мрежи на марката. В края на трите месеца пък една от предложените от аудиторията жени, както и човекът, който я е номинирал, ще получат награда от Александрина и нейната козметична линия.

 

Критерии

 

„По мое мнение една жена може да е достойна и вдъхновяваща по множество различни начини“, казва Александрина, която е израснала паралелно в България и Русия, а понастоящем се развива в родния си град – Варна. „С екипа ще взимаме предвид няколко ключови съображения, свързани едновременно с постиженията на кандидатката и с балансирания й начин на живот“, допълва инициаторката. Според нея е погрешно да се хвали претовареният и твърде динамичен начин на живот, заради което кампанията ще обръща доста внимание на качествената почивка и нейната значимост в дългосрочните продуктивност и психично здраве н жените.

„Хубавото е, че дори ако не сме направили интервю с някоя от предложените дами, тя и нейният номиниращ все пак участват във финалното теглене на наградите“, пояснява Икономова.

 

Цел

 

Мисията на кампанията, започнала на 16 август, е да провокира разговор с дейните българки  относно тяхната мотивация за развитие в областта, в която са избрали и  техните тайни за поддържане на физическо и психично здраве. Съответно, тези тайните да спрат да бъдат тайни, а повод за гордост.

Това е и една от целите на целия бранд на Александрина – разпространение на идеята, че качествената почивка е със също толкова висок приоритет, колкото ежедневната продуктивност.

Част от фокуса на Balli Go е именно да спомага за осъществяването на тази привидно трудна задача чрез висококачествена козметика със CBD масла.

Бизнеса си тя създава насред вихрещата се пандемия през 2020 г. заради собствените си неудовлетворени от българския пазар търсения. До нея в начинието застават ключови съдружници: Владимир Иванов – юрист в сферата на търговското право – и Йоана Йорданова – лекар-специализант в Германия.

Информация за Balli Go и кампанията „Жените, които ни вдъхновяват“ може да се намери в сайта и социалните мрежи на бранда.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *