New Imageert4t43t43t34

Инж. Петър Кънев присъства на конгрес на Руския съюз на индустриалците и предприемачите

Народният представител от парламентарната група на коалиция БСП Лява България инж. Петър Кънев, председател на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание, присъства на конгрес на Руския съюз на индустриалците и предприемачите, който се състоя в Москва. Той се проведе по повод двадесет и петата годишнина от създаването на организацията. На събитието беше и бившия посланик на България в Москва Пламен Грозданов.

Инж. Петър Кънев проведе работна среща-разговор с председателя на Руския съюз на индустриалците и предприемачите Александър Шохин, бивш вице премиер на Руската федерация.

„Състоя се голямо тържествено събрание, на което приветствия имаше от президента на Руската федерация Владимир Путин и министър-председателя Дмитрий Медведев. Имаше и кръгла маса с участието на руски индустриалци, която се проведе в Кремъл.

По време на нея беше отчетено, че големия срив в икономиката вече е приключил през миналата година, отчетена беше и една регулирана инфлация. А също и факта, че санкциите все по-малко влияят върху икономиката на Русия и имат до голяма степен катализиращ ефект за развитието на малкия и редния бизнес“, разказа инж. Петър Кънев след завръщането си в България.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *