655-402-policiia-patrulka

Действа полицията на Несебър

За времето от 05.06.т.г. до 12.06.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, чрез прилагане на интегриран подход на работа, както и с оглед подобряване на безопасността на движението за недопускане на тежки ПТП вследствие управление на МПС след употреба на алкохол или др. упойващи вещества от страна на водачите им, чрез прилагане на «широкообхватния контрол», като са проверени общо 567 МПС и 1 350 лица.

Съставени са общо 385 акта, от които : 5 акта за шофиране на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила,  12 акта за шофиране на МПС след употреба на алкохол под 1,2 промила, 9 акта за шофиране от неправоспособен водач, 12 акта за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност» и 130 акта за други нарушения на Закона за движение по пътищата.

За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 194 акта. Наложените глоби по фиш са 202,съобщават от ОД на МВР-Бургас.

………………..

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение кражбата на портмоне, съдържащо : банкова карта и сумата от 250 евро, собственост на 38 годишна белоруска туристка, осъществена за времето от 00.00 ч. до 03.00 ч. на 10.06.т.г. от хотелската й стая в Слънчев бряг през отворената балконска врата, е установен и задържан извършителя на деянието – това е 27 годишния К.А. от Средец, който направил пълни самопризнания и върнал отнетите вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 12.06.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 23 годишен мъж от Разлог за това, че предния ден около 23.00 ч. в заведение в Слънчев бряг, му е откраднат портфейл, съдържащ : сумата от 100 лева и 470 евро. В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителя на деянието – това е 30 годишния С.П. от София, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия портфейл заедно с част от сумата. Работата по случая продължава.

……………………………………………………

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение кражбата на сумата от 10 000 шведски крони и 1 060 лв., собственост на 42 годишна шведска туристка, отседнала в Слънчев бряг, осъществена от дамската й чанта за времето от 20.20 ч. до 20.30 ч. на 14.06.т.г. в района на паркинга на «Слънчев бряг» АД, е установен и задържан извършителя на деянието – това е : 19 годишния Д.Я. от Бургас. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14.06.т.г. около 18.20 ч. в Участък «Обзор» към Районно управление – Несебър е получено съобщение от 35 годишен руски турист, отседнал в Обзор за това, че в с. Баня, общ. Несебър непознат мъж нанесъл удари с пръчка по лекия му автомобил «Хюндай», с бургаска регистрация, след което откраднал от багажника безпилотен дрон. В резултат на бързите полицейски действия е установено, че извършител на деянието е 61 годишния английски гражданин Т.М., който върнал отнетата вещ. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

…………………………………………………………….

На 14.06.т.г. около 10.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 43 годишна бургазлийка за това, че малко по-рано установила, че след взломяване на входната врата на магазина й за дрехи, разположен срещу хотел «Бумеранг» в Слънчев бряг, е извършена кражба на портмоне, съдържащо сумата от 570 лева. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 14.06.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 35 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг за това, че около 10.30 ч. на същата дата от плажа в близост до моста на кея, в момент на безнадзорност, докато се къпел в морето, му е извършена кражба на мъжка платнена чанта, съдържаща : сумата от 670 лева и водоустойчив цифров фотоапарат. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *