New Imagefrerergrgr

В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ-НЕСЕБЪР НА ПОСЛЕДНАТА СЕСИЯ ГЛАСУВАХА ЕДИНОДУШНО

 

На заседанието на Общинския съвет Петър Хрусафов- председателят на  комисията по законност, обществен ред, местно самоуправление, приватизация, следприватизационен контрол и контрол по изпълнение решенията на Общинския съвет  докладва по първите 9 точки.                                                                                                                                                                                                По т.1 за приемане на Наредба № 16 за условията и реда за осъществяване на специална закрила на деца с изявени дарби от Община Несебър, на второ четене по доклад на Петър Хрусафов общинските съветници гласуваха единодушно.

По т.2 по предложение на председателя на Общинския съвет Румен Кулев за избор на общински съветници в Общинския съвет за намаляване  риска от аварии съветниците също се гласува единодушно.

За промени в структурата на общинската администрация и дейности по т.3, а и по т.4 за  отчета за изпълнение решенията на Общинския съвет  за  първото 6-месечие на 2016, докладвано от кмета Димитров, също се гласува единодушно.

За изменение и допълнението на Правилник за организацията и дейността на Общинско предприятие „Управление на общински гори, селско и горско стопанство –  Несебър”  по искане на кмета, както и по т.6.- за създаване на Общинско предприятие „Благоустрояване, комунално стопанство и озеленяване“ – Несебър, също се гласуваха единодушно.                                                                                                                                                         

По т.7, за актуализиране състава на Комисията по стипендиите, по т.8 – за  кандидатстване с проектно предложение по процедура чрез подбор на проекти ВG 05М9ОР001-2.005 „Активно включване“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020г., и по предложение на Виктор Борисов – зам. кмет на Община Несебър за избиране на нов член в състав О641а на местната комисия по чл.8 ал.2 от ЗУПГМЖСВ при Община Несебър, съветниците също гласуваха единодушно.

                                                   Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *