448-256-koronavirus-gyrciia

Българският сайт Predpazi.com започва да предлага защитни средства

Българският сайт Predpazi.com започва да предлага защитни средства срещу COVID-19 с благотворителна цел

Продуктите на сайта ще се предлагат с минимална надценка, която ще бъде дарявана изцяло

 

Българският сайт Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение на COVID-19 в България и започва да предлага предпазни средства при минимална надценка, като цялата печалба ще бъде дарена. Сайтът си поставя следните цели:

 

  • ПРЕДОСТАВЯНЕ на защитни средства като предпазни маски и дезинфектанти;
  • ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на спекулата, засягаща продуктите за защита и превенция;
  • Даване на ВЪЗМОЖНОСТ на всеки да защити себе си и семейството си;
  • ДАРЯВАНЕ на осъществените печалби на каузи, свързани с борбата срещу COVID-19.

 

„Когато човешките живот и здраве са изложени на риск, няма нещо друго, което да заслужи по-голяма концентрация на усилия, борба и своевременна взаимопомощ. Вярваме, че човешкият живот и благоденствие са единственото, което има значение в тази сложна за всички ситуация. Печалбата не фигурира сред целите, които predpazi.com си поставя – намеренията ни са благотворителни и са ориентирани изцяло към желанието да помогнем в този кризисен момент. Цените са близки до доставните, а реализираните минимални печалби ще дарим на каузи, борещи се с коронавируса (COVID-19)” – заяви Васил Йорданов, съосновател на проекта.

 

Дефицитът на продукти с предпазен характер като защитни маски и дезинфектанти, както и все по-често срещаното завивашаване на цените на същите, е проблем, пред който се изправя цялата общественост. Обявявайки се категорично против спекулата, Predpazi.com предлага на своите клиенти защитни средства на цени, близки до доставните.

 

Целта на проекта е да осигури наличност и доставка на предпазни продукти за всеки нуждаещ се. Ето защо количествата на поръчваните продукти от един потребител ще бъдат ограничени –повсеместното изкупуване на големи количества от така ценните за всички ни консумативи не е фокусът на тази кампания. Екипът на Predpazi.com се състои от доброволци, занимаващи се професионално в различни сфери на бизнеса, но обединени от една обща кауза – да допринесем максимално ефикасно към по-бързото и безпроблемно справяне с епидемичната обстановка в страната. Осигуряването на защита за всеки е нашата мисия.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *