20170309_162651

„БСП за България” обсъди с Камарата на строителите в Бургас актуални теми в бранша

1-vi MART-1

На срещата се засегна въпросът за санирането

Кандидатите за народни представители на „БСП за България” от 2-ри МИР Николай Тишев, Тодор Байчев и Димитър Гочев осъществиха среща с Камарата на строителите в Бургас, на която обсъдиха актуални теми в бранша.

Николай Тишев посочи, че в програмата си „БСП за България” залага много на икономиката, защото има ли икономика, всички други сектори ще вървят, включително и строителството.

„Едно законодателство, което би поело страната и икономиката в правилната посока, би могло да даде една допълнителна сигурност, защото не може да се разчита само на присъединителни фондове, на европрограми и т.н.” – заяви Тодор Байчев.

На срещата се засегна въпросът за санирането. Социалистите увериха, че то няма да спре да се изпълнява, просто програмата трябва да е по-прозрачна.

„Санирането няма да спре. Много са ползите от него за самите собственици – вдига се стойността на жилището, удължава се животът му. Работниците и служителите в строителните фирми също имат своите лични ползи то да продължи. Където има добра практика по санирането, тя трябва да бъде продължена” – коментираха социалистите и добавиха : „Добре е след изборите да направим още една среща, за да навлезем в конкретиката на проблемите. В наше лице може да виждате занапред една подкрепа”.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *