maya velikova

Благотворително ревю в Бургас – Lady’s fashion trends

Гери Дончева водещ, а Златка Димитрова специален гост на най-голямото благотворително ревю на Бургас

Най-популярните Мис и Мисис на Черноморието ще покажат последните колекции на бургаски модни брандове

Броени часове остават до старта на най-голямото благотворително ревю на Бургас – Lady’s fashion trends. По котешката пътечка в Гранд хотел и СПА Приморец на 23 февруари ще дефилират най-популярните Мис и Мисис на родното Черноморие. Сред тях са победителките в миналогодишния Мисис Бургас – Надя Недялкова, Кристина Стаматова и Ваня Димитрова, Мисис България Юнивърсал Валя Жекова, вице Мис България за 2016 и 2017г. Рени Радева и Йовита Георгиева, Мис Созопол 2017 Габриела Панайотова и други. Специален гост на събитието ще бъде Мис Плеймейт Златка Димитрова. Потвърдено е присъствието и на големия български професионален бокс Рашко Ломски – европейски шампион от 1980г. и вице-шампион на Световната купа от Монреал, Канада. Ивента ще уважи и Мая Великова – най-красивата омъжена жена на Бургас за 2016 година.

Инициатор на Lady’s fashion trends 2018 е Йовита Георгиева – Кралица на Бургас и първа подгласничка на Мис България за 2017г. Благотворителната и кауза е обвързана с школата за спортни танци, където тя се изявява като треньор на най-малките – „Нефтохимик – 78“. Водещ на красивия ивент ще бъде прекрасната Гери Дончева. Дарените средства ще бъдат акумулирани от входа за събитието, който е само със специални покани и нарочно организиран благотворителен търг.

Брандовете, които ще представят своите нови колекции в Гранд хотел и СПА Приморец на Lady’s fashion trends са спортно-елегантен бутик „SALMA“ с дизайнер Милена Дамянова; талантливите млади дизайнерки от „Angela Fashion Art“, които ще представят ръчно рисувани дрехи и аксесоари; новите колекции официални и булчински рокли на Надежда Маринова и модна къща „Тонена“ с дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова. Единственият не-бургаски бранд, чиято нова колекция ще краси прекрасните дами, които ще дефилират на ревюто, е „Сваровски“. Прическите са доверени на фризьорите от салон „V.I.P. Christian of Roma“, а макиажът на топ гримьорката Теодора Калчева.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *