335-165418-1_wide-1

Бареков: ЦИК превърна изборите в ЦИРК

 

Партийният ЦИК превръща изборите в ЦИРК. След като този поръчков орган направи всичко възможно да осуети участието на изборите на Движение Презареди България сега насила изтегли номер за бюлетината, след като ние доброволно се отказахме да участваме в този нагласен мач.

Дали от правна некомпетентност, дали от желание да превърне изборите във фарс по нечия поръчка, ЦИК абсолютно неправомерно ни сложи с номер 15 в бюлетината, при положение, че ние нямаме нито един регистриран кандидат за народен представител. 

 
Държавата е в тотален разпад, след като дори този орган няма електронна комуникация с подчинените си РИК, откъдето автоматично би трябвало да постъпи информация, че Движение Презареди Бг не е регистрирало нито една кандидатска листа. За кого ще гласуват нашите поддръжници с номер 15? Само за нашата антикорупционна прогарама ли? Или за виртуалния образ на политика Николай Бареков, когото политическата класа и олигархията унищожиха?

Ако ЦИК не пренареди номерата на партиите и не извади абсолютно задължително нашата партия от изборната бюлетина, ще атакувам изборите като незаконни пред Върховния административен съд и ще сезирам всички европейски институции за гаврата на палячовците, които превърнаха ЦИК в ЦИРК.
 
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *