655-402-policiia-patrulka

Полицията на Несебър в действие

За времето от 09.07.т.г. до 16.07.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, чрез прилагане на интегриран подход на работа, както и с оглед подобряване на безопасността на движението за недопускане на тежки ПТП вследствие управление на МПС след употреба на алкохол или др. упойващи вещества от страна на водачите им, чрез прилагане на «широкообхватния контрол», като са проверени общо 658 МПС и 1 961 лица.

Съставени са общо 179 акта, от които: 2 акта за управление на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила и наркотични вещества, 2 акта за управление на МПС след употреба на алкохол под 1,2 промила, 2 акта за шофиране от неправоспособни водачи, 5 акта за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност» и 97 акта за други нарушения на Закона за движение по пътищата.

За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 79 акта. Наложените глоби по фиш са 587.

…………………………………………………..

На 15.07.т.г. около 22.20 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за пожар, възникнал в изоставена стопанска постройка в землището на с. Гюльовица, общ. Несебър, ползвана за съхраняване на слама.

От инцидента изгорели 1 300 бали сено и люцерна и 200 бали слама / всичко на обща стойност 4 140 лв./, собственост на 33 годишен мъж от с. Равда и 52 годишен мъж от с. Гильовца.

Констатирано е, че в постройката няма електричество. При извършения оглед не са открити следи от умишлен палеж. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *