IMG_0368

  Подкрепете проекта на УМБАЛ Бургас в Дарителския кръг

  Проект  на УМБАЛ Бургас бе одобрен за участие в тазгодишния Дарителски кръг, който ще се проведе в Бургас, зала „Георги Баев“ на Морското казино на 12 декември т.г. от 18 ч. Дарителският кръг се организира от Фондация „Обществен дарителски фонд Бургас Пиргос“. Той е „борса“ за идеи и дарители – класираните за участие организации  представят няколко проекта, а поканените дарители решават кой от проектите да финансират с лични средства. Събитието е отворено за всеки, който желае да дари средства за избрана от него кауза.

  УМБАЛ Бургас участва с проект „Дари живот“ –  за популяризиране дейността на Отделението по неонатология и грижата, която лекарите полагат за живота и здравето на новородените в риск. Проектът е разработен от екипа на отделението съвместно с Института за здравно образование и включва закупуване на апаратура – устройства за дозиране на кислорода, подаван в кувьозите. Стойността им е 4900 лв.

  Освен проекта на УМБАЛ Бургас, за участие в Дарителския кръг са одобрени още 4 проекта на организации от Бургас и региона. Те са свързани с изкуството, културата и образованието.

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *