TELUS Airport 1_23.06.2017

Нестандартна инициатива изненада пътниците налетище София

 

Стотици българибяха поканени да споделят своите причини да изберат живот в чужбина, както и нещата, които ги връщат в родината

 

„Защо избрах да живея и/или работя в чужбина?“ , „Защо бих избрал да се върна в България?“-на тези въпроси отговориха днеспътниците, пристигащи и заминаващи на Терминал 2 на летище София.

Нестандартната инициатива е организирана от TELUS International Europe – аутсорсинг доставчикът, известен още като компанията на щастливите хора. С нея организаторите целят да застанат близо до потенциалните си служители и от първо лице разберат причините младите да избират пътя към чужбина пред живота в България.

TELUS Airport 4_23.06.2017-1Останах приятно изненадан, че представители на големия бизнес се интересуват от нас и причините младите да напускат страната в търсене на перспектива за бъдещето“- сподели преминаващ на терминала пътник. „Разбира се, че имам много поводи да се върна – близките, приятелите и дома ми са тук. Това, което търся и което искам да открия в България са възможности за кариера и развитие.“ – добави той.

Подобни отговори преобладаваха на таблото, върху което пътниците записваха мотивите си. Очаквано, рационалните причини като възможност за по-добра реализация, висок стандарт на живот и добро образование, се сблъскаха с емоционалните – близостта със семейството и приятелите, домът, родината.

Ние вярваме, че можем да предложимна търсещите развитие интелигентни българи баланса, който търсят и ще се радваме да докажем заедно, че да изградиш успешна международнакариера в България е напълно възможно.“  – споделиха организаторите и обещаха да разкрият още информация скоро.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *